Михайло Леонтьєв запустив в Україні сайт «Однако»

19 Червня 2009
22800
19 Червня 2009
09:44

Михайло Леонтьєв запустив в Україні сайт «Однако»

22800
Михайло Леонтьєв запустив в Україні сайт «Однако»

Команда журналу «Der Sipegel. Профиль», видання якого в Україні було припинено у травні 2008 року через нерентабельність, запустила інформаційно-аналітичний сайт «Однако. Украина» - http://www.odnako.org/. Сайт позиціонується як пряме продовження журналу.

 

Головним редактором видання є Михайло Леонтьєв, який очолював журнал «Der Sipegel. Профиль». Шеф-редактором - Семен Уралов, який був редактором «Der Sipegel. Профиль» з українського боку. «Будемо створювати російсько-український комунікативний майданчик без традиційних "срачів" і виводити на чисту воду євроатлантистів та українських націоналістичних сепаратистів», - схарактеризував спрямованість видання у своєму блозі пан Уралов.

 

«Ми й далі розглядаємо Україну разом із Росією як єдиний історичний, економічний та культурний простір. Але далекі від думки, що Україна і Росія - одне й те саме, - йдеться у вступному слові Михайла Леонтьєва на новому ресурсі. - Враховуючи той факт, що на цьому історичному етапі Україна втратила значну частину свого суверенітету та перебуває на орбіті впливу США, ми маємо намір приділяти багато уваги розкриттю механізмів і ролі зовнішнього управління. Також ми маємо намір зосередити увагу на переосмисленні і в кінцевому підсумку реконструкції тих гуманітарно-політичних міфів і стереотипів, за допомогою яких нашу країну перетворюють на політичний інструмент маніпуляції, впливу та тиску».

 

Також, як повідомив пан Леонтьєв, у Росії готується до запуску друковане видання під назвою «Однако», перший номер якого має вийти вже в червні.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22800
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Влад
5426 дн. тому
А як це - запустив в Україні сайт? Сайти, ніби, запускаються в мережі...
Lom
5426 дн. тому
І ходити не буду - як не реклямуйте кремлівське лайно.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду