detector.media
19.06.2009 09:44
Михайло Леонтьєв запустив в Україні сайт «Однако»
Михайло Леонтьєв запустив в Україні сайт «Однако»

Команда журналу «Der Sipegel. Профиль», видання якого в Україні було припинено у травні 2008 року через нерентабельність, запустила інформаційно-аналітичний сайт «Однако. Украина» - http://www.odnako.org/. Сайт позиціонується як пряме продовження журналу.

 

Головним редактором видання є Михайло Леонтьєв, який очолював журнал «Der Sipegel. Профиль». Шеф-редактором - Семен Уралов, який був редактором «Der Sipegel. Профиль» з українського боку. «Будемо створювати російсько-український комунікативний майданчик без традиційних "срачів" і виводити на чисту воду євроатлантистів та українських націоналістичних сепаратистів», - схарактеризував спрямованість видання у своєму блозі пан Уралов.

 

«Ми й далі розглядаємо Україну разом із Росією як єдиний історичний, економічний та культурний простір. Але далекі від думки, що Україна і Росія - одне й те саме, - йдеться у вступному слові Михайла Леонтьєва на новому ресурсі. - Враховуючи той факт, що на цьому історичному етапі Україна втратила значну частину свого суверенітету та перебуває на орбіті впливу США, ми маємо намір приділяти багато уваги розкриттю механізмів і ролі зовнішнього управління. Також ми маємо намір зосередити увагу на переосмисленні і в кінцевому підсумку реконструкції тих гуманітарно-політичних міфів і стереотипів, за допомогою яких нашу країну перетворюють на політичний інструмент маніпуляції, впливу та тиску».

 

Також, як повідомив пан Леонтьєв, у Росії готується до запуску друковане видання під назвою «Однако», перший номер якого має вийти вже в червні.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY