«Футбол» знімає документальні фільми про навколофутбольні професії і залаштунки Євро

6 Вересня 2012
7485
6 Вересня 2012
19:44

«Футбол» знімає документальні фільми про навколофутбольні професії і залаштунки Євро

7485
А також планує створити фільм про Мірчу Луческу
«Футбол» знімає документальні фільми про навколофутбольні професії і залаштунки Євро

Телеканал «Футбол» готує лінійку документальних фільмів під назвою «Футбол. Моя професія». Про це на презентації нового сезону каналів «Футбол» і «Футбол+» повідомив шеф-продюсер Іван Гресько.

 

Фільми розповідатимуть про суміжні з футболом професії, наприклад, масажиста, агронома, коментатора, режисера футбольної трансляції.

 

«Ми відібрали 12 персонажів, шість уже в розробці, чотири - в активній», - повідомив пан Гресько.

 

Канал розраховує завершити чотири фільми до кінця цього року. Роботу над циклом продовжать у 2013 році.

 

«Футбол» також планує до кінця року завершити фільм про роботу телеканалу під час Євро-2012. «Упродовж Євро дві наші знімальні групи знімали все, що відбувалося за лаштунками "Великого футболу", в нашому офісі, на стадіонах. Це буде фільм про роботу телевізійників на Євро», - розповів Іван Гресько.

 

Наступного року канал хоче реалізувати свій давній задум - спеціальний документальний фільм про тренера донецького «Шахтаря» Мірчу Луческу. «Але цей фільм ми хотіли б зробити без самого Луческу. Щоб про нього розповіли ті, хто його знає», - описав проект шеф-продюсер каналу.

 

Канал шукатиме і покупні документальні фільми про футбольних особистостей (останнім часом в ефір вийшли фільми про Олега Базилевича і Юрія Сьоміна), повідомив директор «Футболу» Олександр Денисов. Разом з тим він відзначив, що на ринку практично немає спортивної документалістики.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7485
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду