Юрій Розанов підвищуватиме кваліфікацію українських коментаторів

6 Вересня 2012
7295
6 Вересня 2012
19:27

Юрій Розанов підвищуватиме кваліфікацію українських коментаторів

7295
І шукатиме нові кадри для каналів «Футбол» і «Футбол+»
Юрій Розанов підвищуватиме кваліфікацію українських коментаторів

Російський спортивний коментатор Юрій Розанов, який з 1 вересня перейшов працювати з «НТВ+» у спортивну групу каналів холдингу «Медіа Група Україна», відповідатиме за пошук нових кадрів і підвищення кваліфікації коментаторів каналів «Футбол» і «Футбол+». Про це на презентації нового сезону повідомив директор спортивної групи каналів Олександр Денисов.

 

«Крім участі у проекті "Великий футбол" на каналі "Україна" і коментування матчів на каналах групи, Юрію Розанову довірено пошук нових кадрів для групи і підвищення кваліфікації наших коментаторів. Він очолить коментаторський цех на каналах спортивної групи», - повідомив пан Денисов.

 

Юрій Розанов каже, що досить довго обмірковував пропозицію українських каналів і, зрештою, прийняв її «із задоволенням і з надією». Роботу в Україні він назвав новим етапом. «Я радий опинитися в компанії, яка за місяць нашого знайомства (співпраці під час Євро-2012. - ТК) показала себе прекрасно», - сказав пан Розанов.

 

Коментатор наголосив, що в причині його появи в Україні немає «жодної тіні конфлікту з керівництвом "НТВ+"».

 

«Детектор медіа»

 

Фото - blog.isport.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7295
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Через жопу
4251 дн. тому
Як цей "проффесіонал" буде обирати коментаторів, що коментують українською мовою? Чи він буде знаходити нацменшинкоментаторів!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду