detector.media
06.09.2012 19:44
«Футбол» знімає документальні фільми про навколофутбольні професії і залаштунки Євро
«Футбол» знімає документальні фільми про навколофутбольні професії і залаштунки Євро
А також планує створити фільм про Мірчу Луческу

Телеканал «Футбол» готує лінійку документальних фільмів під назвою «Футбол. Моя професія». Про це на презентації нового сезону каналів «Футбол» і «Футбол+» повідомив шеф-продюсер Іван Гресько.

 

Фільми розповідатимуть про суміжні з футболом професії, наприклад, масажиста, агронома, коментатора, режисера футбольної трансляції.

 

«Ми відібрали 12 персонажів, шість уже в розробці, чотири - в активній», - повідомив пан Гресько.

 

Канал розраховує завершити чотири фільми до кінця цього року. Роботу над циклом продовжать у 2013 році.

 

«Футбол» також планує до кінця року завершити фільм про роботу телеканалу під час Євро-2012. «Упродовж Євро дві наші знімальні групи знімали все, що відбувалося за лаштунками "Великого футболу", в нашому офісі, на стадіонах. Це буде фільм про роботу телевізійників на Євро», - розповів Іван Гресько.

 

Наступного року канал хоче реалізувати свій давній задум - спеціальний документальний фільм про тренера донецького «Шахтаря» Мірчу Луческу. «Але цей фільм ми хотіли б зробити без самого Луческу. Щоб про нього розповіли ті, хто його знає», - описав проект шеф-продюсер каналу.

 

Канал шукатиме і покупні документальні фільми про футбольних особистостей (останнім часом в ефір вийшли фільми про Олега Базилевича і Юрія Сьоміна), повідомив директор «Футболу» Олександр Денисов. Разом з тим він відзначив, що на ринку практично немає спортивної документалістики.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY