«Футбол» і «Футбол+» змінюють логотипи і графіку (ФОТО, ВІДЕО)

6 Вересня 2012
8215
6 Вересня 2012
14:47

«Футбол» і «Футбол+» змінюють логотипи і графіку (ФОТО, ВІДЕО)

8215
Ребрендинг проведено, щоб чітко розділити канали
«Футбол» і «Футбол+» змінюють логотипи і графіку (ФОТО, ВІДЕО)

Спортивні телеканали «Футбол» і «Футбол+» холдингу «Медіа Група Україна» у новому сезоні змінюють логотипи та ефірну графіку. Про це на презентації нового сезону повідомила директор з маркетингу каналів Наталя Комолова-Меньшикова.

 

Ребрендинг проведено, щоб чітко розділити канали «Футбол» і «Футбол+».

 

«До цього сезону "Футбол" і "Футбол+" мали однакове графічне наповнення й сітку, і в нас постійно запитували, чим вони відрізняються», - каже пані Комолова-Меньшикова. Тому було прийнято рішення змінити позиціювання каналів.

 

«Футбол» - це «душа компанії», канал, що відображає всю палітру емоцій уболівальника. «Футбол+» - це канал преміум-футболу (доступна HD-версія каналу) для тих, хто розбирається в грі, «живе футболом» і знає про нього все.

 

Нове ефірне оформлення створювалося під керівництвом директора зі стратегічного маркетингу ТОВ «Медіа Група Україна» Ольги Захарової.

 

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8215
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Петро
4220 дн. тому
Найбільше мені подобалось оформлення те що було на початку старту каналу футбол!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду