Іванна Найда очолила канал «Плюсплюс»

27 Серпня 2012
11440
27 Серпня 2012
11:30

Іванна Найда очолила канал «Плюсплюс»

11440
Іванна Найда працювала з Олександром Ткаченком ще в «Післямові»
Іванна Найда очолила канал «Плюсплюс»

Із 27 серпня Іванна Найда очолила один з каналів «1+1 медіа» - сімейний телеканал «Плюсплюс». Про це повідомила прес-служба групи.

 

«Я знаю Іванну з часів нашої спільної роботи над проектом "Післямова". За останній рік вона отримала серйозний менеджерський досвід, очолюючи канал UBC. Ми раді, що канал "Плюсплюс" очолить людина зі сформованим баченням і бажанням розвивати цей проект»- прокоментував Олександр Ткаченко, генеральний директор «1+1 медіа».

 

За словами Іванни Найди, телеканал «Плюсплюс» - дуже непростий, але перспективний проект, до того ж, з важливою соціальною місією. «І я сподіваюся, що найближчим часом ми зможемо донести її глядачеві»- сказала вона.

 

За час роботи на телебаченні Іванна Найда працювала над програмами «Післямова» і ТСН на «1+1», «Обличчя світу» на телеканалі «Інтер». З 1999 року була ведучою новин Нового каналу «Репортер», пізніше шоу «Життя прекрасне». З 2007 року Іванна була ведучою на Першому національному. Восени минулого року очолила діловий канал UBC (Business).

 

Попередній генеральний продюсер «Плюсплюс» Наталія Вашко залишила канал у серпні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11440
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ганьба
4161 дн. тому
Найда - бездарная личность! Смотрю канал и задаюсь вопросом: в каких же дибилов превражают наших детей! Эти новые мультики без смысла, а нормальные - старые советские выбрали три и крутят одни и те же изо дня в день! Какой к черту детский канал?! Гнать таких руководителей нужно к чертовой матери!
гы
4258 дн. тому
Тому плюс-плюсу как пороблено,, шо ж ему так не прет? теперь придет порулить Найда, рулевой всех времен и народов. Будет как на "бизнесе" только бегать красоту наводить в салонах и щебетать то что от нее хочет услышать вышестоящее лицо. Так держать Иванна! Держать фафу за ...ца и пусть платит впустую, раз мозгов нету!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду