Иванна Найда снова в «Репортере»

3 Грудня 2004
1080
3 Грудня 2004
16:56

Иванна Найда снова в «Репортере»

1080
Иванна Найда снова в «Репортере»
Вчера телезрители увидели в вечернем выпуске «Репортера» (22.15) на «Новом канале» свою любимую ведущую – Иванну Найду, которая ушла из новостей в сентябре 2002 года из-за цензуры. Известная ведущая говорит, что «будет вести эти выпуски до тех пор, пока этого будет требовать ситуация в стране». «Я очень волновалась, ведь это был мой первый эфир в новостях за два года, -- говорит Иванна Найда, -- В ток-шоу я уже привыкла, что могу свободно двигаться, размахивать руками, поэтому все время приходилось себя сдерживать».

«Детектор медіа» поздравляет Иванну Найду с возвращением в «Репортер». В это сложное для страны время информационная журналистика очень нуждается в профессионалах, которые сумели сохранить доверие зрителя.

Информация "Детектор медіа"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1080
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду