Канал «Плюсплюс» групи «1+1» стартує 4 серпня (ЛОГО)

1 Серпня 2012
19112
1 Серпня 2012
16:12

Канал «Плюсплюс» групи «1+1» стартує 4 серпня (ЛОГО)

19112
Замість каналу «Сіті»
Канал «Плюсплюс» групи «1+1» стартує 4 серпня (ЛОГО)

Із 4 серпня в ефірі з'явиться сімейний канал «Плюсплюс», який вестиме мовлення на частотах каналу «Сіті». Про це повідомляє прес-служба групи «1+1».

 

 


 

 

Зміни до ліцензії ТОВ «Гравіс» були внесені ще 23 травня, про що писала «Детектор медіа». Тоді ж генеральний продюсер каналу Наталія Вашко оголосила датою рестарту 4 серпня.

 

«Плюсплюс» готує ряд програм власного виробництва, кожна з яких несе освітню, виховну, розвиваючу та інші функції. Спільно з ЮНЕСКО канал готує два проекти «Казка з татом» - 5-ти хвилинна програма, де відомі тата читатимуть казки дітям, і «Щастя на кожен день» - ролики про те, як зробити дитину щасливою. Проект про права дитини буде створений спільно з уповноваженим президента України з прав дитини і «Телевізійної служби новин» каналу «1+1 ».

 

Це лише частина запланованих проектів каналу, до кінця року їх стане більше, наголошують у прес-службі.

 

При розробці нової програмної концепції, канал «Плюсплюс» почав співпрацю з державними органами, академічними і дослідницькими інститутами, використовуючи державні програми, положення та розробки, а також їхні рекомендації.

 

«Телекомпанія провела аналіз потреб українських глядачів, який показав, що на українському телебаченні практично відсутні програми для спільного сімейного перегляду. Згідно зі статистикою, половина українських сімей має дітей, таким чином діти складають третю частину населення нашої країни. У середньому вони дивляться телевізор утричі частіше і удвічі довше ніж дорослі», - йдеться в повідомленні групи «1+1».

 

Проведений телекомпанією аналіз також показав, що понад 50% часу, який українські діти проводять біля телевізора, вони дивляться іноземні канали: Nickelodeon, Disney, «Карусель», Baby TV. Крім того, програмування дитячих каналів не передбачає спільного перегляду дітей з дорослими, розділяючи їх у ті короткі проміжки часу, коли вони можуть бути разом.

 

«Ми прагнемо створювати якісний контент для каналу, а не зробити його замінником няні, коли батьки садять дитину перед телевізором, і просто включають мультики. У "Плюсплюс" інше призначення. Він орієнтований на спільний перегляд батьків з дітьми - коли вся родина збирається біля телевізора. Так батьки проводять більше часу з дітьми і починають краще розуміти один одного. Наша мета в тому, щоб зробити канал цікавим не тільки для дітей, а й для їхніх батьків»- зазначила Наталія Вашко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19112
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Експерт
4255 дн. тому
Який там дитячий чи сімейний канал! Про що ви? Тупоголовий Саша Ткаченко у відповідь на прохання державних огранів створив ось це "Фісь-дрись", де виконуватимуть державне замовлення :-))) Таким чином бюджетні гроші на телепрограми плавно почнуть перетікати від Держкомтелерадіо не на НТКУ, а на приватний канал і до кишені Ткачика. А виготовлятимуть телепрограми для "Фісь-дрись", як відомо, "негри" з ТСН! А ви тут про високі матерії теревените!!!
Глядач
4257 дн. тому
А мені подобається Піксель! Справжній сімейний телеканал.
Оксана
4257 дн. тому
Я хоч вже давно не дитина ,але з нетерпінням чекаю презентації ПлюсПлюс, бо по ін. каналах просто нема чого дивитися , а тут чекаю більше дитячих фільмів і мультиків . А щодо Пікселя, то його може дивитися лише мій 2 річний племінник , тому хочу сподіватися ,що Плюсики будемо дивитися разом з однаковою цікавістю:)
Fisherman
4257 дн. тому
флюсфлюс письпись плюйплюй Какой ужасный логотип! А кто там изображен, жаба, зомби ?! Креатив ниже канализационного уровня.
copypast
4257 дн. тому
Успех Пикселя не дает покоя :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду