Одна из знаковых ведущих Нового – Иванна Найда – уходит с канала"Детектор медіа"

13 Жовтня 2004
1175
13 Жовтня 2004
16:52

Одна из знаковых ведущих Нового – Иванна Найда – уходит с канала"Детектор медіа"

1175
Одна из знаковых ведущих Нового – Иванна Найда – уходит с канала"Детектор медіа"
Уход ведущей с канала связан с тем, что закрыт очередной проект Найды – дневное ток-шоу «Шоу Иванны Найды», которое просуществовало в эфире чуть более полугода (с марта 2004). Год назад аналогичная ситуация произошла с предыдущим проектом Найды – ток-шоу «Життя прекрасне» (эфирная жизнь программы оказалась прекрасной, но недолгой). «Детектор медіа» обратилась к директору студии «Пилот», производящей «Шоу Найды» по заказу Нового канала, Александру Брыкайло с просьбой прокомментировать эту информацию. Он подтвердил факт закрытия программы, а на вопрос, чем мотивировано такое решение ответил: «Дело в том, что происходит переформатирование Нового канала на несколько иную целевую аудиторию – молодежную. Но, оговорюсь, я не официальное лицо канала и не могу это комментировать, а только говорю, что знаю. В связи с этим шоу Найды закрывается, и, надеюсь, на его месте в ближайшее время появится новое – тоже ежедневное, рассчитанное на другую, более молодую, аудиторию».

По слухам, ведущей нового шоу будет Маша Ефросинина, однако этот факт Александр Брыкайло не подтвердил, но и не опроверг. Он отметил, что «кандидатур было много, но об окончательном выборе можно будет говорить тогда, когда все будет утверждено и подписано». Директор «Пилота» выразил надежду на то, что произойдет это в самое ближайшее время.

На вопрос, какова судьба ведущей Иванны Найды, Александр Брыкайло ответил, что она работает над новым проектом. Однако сама Иванна Найда сообщила лишь то, что новый проект будет уж точно не на Новом канале. А вот на каком именно – Иванна Найда до выборов предпочитает не распространяться.

Довідка ТК: Іванна Найда закiнчила Київський технiкум радiоелектронного приладобудування та iнститут журналiстики Київського унiверситету iм Т.Г. Шевченка. Iванна пройшла школу репортерської майстерностi iнформацiйно-аналiтичної програми "Пiслямова", у якiй працювала, починаючи з 1995 року. Пiзнiше, у 1997 роцi, продовжуючи працювати в "Пiслямовi", Iванна брала участь у створеннi щоденної служби новин на студiї "1+1" - ТСН (Телевiзiйна Служба Новин). З 1998 року Iванна бере участь у проектi Олександра Ткаченка на телеканалi "Iнтер" - "Обличчя свiту". Серед її героїв: Президент Болгарiї Петер Стоянов i скрипалька Ванесса Мей, Майя Плисецька i мореплав Тур Хейєрдалл, Президент Грузiї Едуард Шеварднадзе та американський письменник-фантаст Рей Бредберi. У червнi 1999 року глядачi побачили Iванну в новому амплуа - ведучої новин "Нового каналу", де вона пропрацювала до 2002 року – тоді після акції „Повстань, Україно” Іванна Найда та Андрій Шевченко (нині шеф-редактор новин на „5 каналі”) відмовилися вести новини на „Новому”. З весни 2003 року Іванна Найда з’являлася на каналі як ведуча денних ток-шоу – „Життя прекрасне” та „Шоу Іванни Найди”.

"Детектор медіа"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1175
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду