«Сіті» стає дитячим каналом «Плюсплюс»

23 Травня 2012
37651
23 Травня 2012
13:13

«Сіті» стає дитячим каналом «Плюсплюс»

37651
«Сіті» стає дитячим каналом «Плюсплюс»

Телеканал «Сіті» змінює програмну концепцію та логотип і стає дитячим каналом «Плюсплюс». Відповідні зміни до трьох ліцензій ТОВ «Гравіс» внесла Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 23 травня.

 

Телекомпанія провела власний аналіз потреб глядачів і дійшла висновку, що українське телебачення має зробити крок до збільшення кількості дитячих програм і запуску сімейно-дитячого проекту в рамках телегрупи, повідомила заступник голови Нацради Лариса Мудрак.

 

Формат телеканалу з розважально-просвітницького з фільмопоказом стає дитячим з фільмопоказом. Кількість дитячих програм зростає з 35 хвилин на добу до 5 годин 45 хвилин, фільмопоказу - з 1 години 30 хвилин до 9 годин 39 хвилин. Натомість власне виробництво зменшується з 9 годин до 7 годин 5 хвилин, а обсяг іноземного продукту зростає до 11 годин 49 хвилин.

 

Запуск  «Плюсплюс» відбудеться 4 серпня, повідомила генеральний продюсер телеканалу Наталія Вашко. Відповідаючи на запитання членів Нацради, вона розповіла, що канал готує низку дитячих програм власного виробництва. Зокрема, це програма про підготовку дітей до школи. Її виробляють спільно з департаментом дошкільної освіти Міністерства освіти.  Проект про права дитини канал готує спільно з уповноваженим з прав дитини та  «Телевізійною службою новин» «1+1».

 

Спільно з ЮНЕСКО «Плюсплюс» готує два проекти: «Щасливе дитинство» (30-секундні ролики про те, як зробити дитину щасливою) та «Казка на ніч» (5-хвилинна програма, де тата читатимуть казки дітям). Також канал показуватиме щоденники дитячого «Голосу країни», який виходитиме на «1+1».

 

Нагадаємо, у січні 2012 року група компаній «1+1» оголосила про намір перезапустити телеканал «Сіті». Повідомлялося, що канал стане сімейним та розширить свою тематику та аудиторію.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
37651
Коментарі
10
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
lesya.ivan4enko
4174 дн. тому
Не зрозуміло, чому дитяче кіно о 21:00 показують тоді, коли дітям вже час спати? Чи можна його перенести на 19:00?
lesya.ivan4enko
4174 дн. тому
Не зрозуміло, чому дитяче кіно о 21:00 показують тоді, коли дітям вже час спати? Чи можна його перенести на 19:00?
мама
4188 дн. тому
Коли вмикали СІТІ, то могли дивитись хоч цілий день. А плюсплюс - ГАДОСТЬ.
Читач
4273 дн. тому
Переглянувши за ці дні Плюс Плюс - вважаю, що канал став гіршим
Алле
4345 дн. тому
Просто рулят те,кто не смыслит в телеке. И не понимают задачи "детского канала" и что это такое.Яке керівництво -таке і телебачення.
Бабай
4347 дн. тому
ХА-ХА!!! Програмна концепція змінюється! фільмопоказу!!! Можливо! Діти люблять Секс! Чи як робляться порнострічки!!!
Alla
4347 дн. тому
Не зрозуміло, чому вже вкотре, телеканал який позіціонує себе як "дитячий" в реальності - канал для мам з малими дітьми. До чтого тут збільшення дитячих програм? Дітям як не було чого дивитись так і зараз нема, і, схоже, не буде.
EURONEWS
4347 дн. тому
Это кодовое слово КГБ "плюс, плюс". Скрытый сигнал о крайней опасности. А на Сити об этом не знали...
Цитишники
4348 дн. тому
Чем только не было Цити! Вот теперь "ПлюЦПлюЦ"!
AlexK
4348 дн. тому
Сплю Сплю? Отличное название!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду