КНМП планує провести звітно-виборчу конференцію 6 жовтня

7 Серпня 2012
4914
7 Серпня 2012
12:49

КНМП планує провести звітно-виборчу конференцію 6 жовтня

4914
Київська незалежна медіа-профспілка теж готується до виборів
КНМП планує провести звітно-виборчу конференцію 6 жовтня

Комітет Київської незалежної медіа-профспілки прийняв рішення про початок підготовки до звітно-виборчої конференції, яка запланована на 6 жовтня 2012 року. Про це йдеться на сайті профспілки.

 

Усі бажаючі увійти до складу оргкомітету та мандатної комісії можуть повідомити про це комітет КНМП до 15 серпня. «Оргкомітет займатиметься всіма питаннями з підготовки та проведення конференції. Мандатна комісія перевірятиме, щоб делегати були обрані на конференцію відповідно до норм статуту НМПУ, структурним підрозділом якого є КНМП. Мандатна комісія разом з ревкомами КНМП та НМПУ мають остаточно визначити списки тих членів профспілки, які відповідно до статуту мають повноправне членство в об'єднаній профспілці», - повідомляє КНМП.

 

Обрання делегатів триватиме до 20 вересня. На зборах первинних осередків обговорюватимуть результати реформування профспілки, висуватимуть кандидатури на керівні посади в Київській незалежній медіа-профспілці. Також на зборах члени профспілки можуть пропонувати оргкомітету включати до порядку денного будь-які інші питання. Водночас підготовка до конференції обговорюватиметься на сторінці профспілки в Facebook.

 

Порядок денний конференції оргкомітет має схвалити та оприлюднити не пізніше 25 вересня 2012 року.

 

Бажаючих взяти участь у роботі оргкомітету чи мандатної комісії прохання надсилати свої кандидатури на електронні адреси: sekretar@profspilka.org.ua або profpres@gmail.com.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4914
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду