На 5-му каналі створено профспілковий осередок КНМП

23 Вересня 2011
11504
23 Вересня 2011
16:04

На 5-му каналі створено профспілковий осередок КНМП

11504
Протягом червня-серпня до КНМП вступили 20 осіб
На 5-му каналі створено профспілковий осередок КНМП

23 вересня 2011 року  Київська незалежна медіа-профспілка поставила на облік  новоутворений осередок КНМП на 5-му каналі. Про це повідомляє прес-служба КНМП.

 

Головою осередку, який складається з одинадцяти осіб, обрано Ірину Герасимову.

 

29 жовтня має відбутися звітно-виборна конференція КНМП. Київська незалежна медіа-профспілка оголосила своїм пріоритетом реформування і відродження Незалежної медіа-профспілки України.

 

Нагадаємо, рада Незалежної медіа-профспілки України задовольнила заяву Романа Скрипіна про відставку і призначила позачерговий з'їзд та вибори нового голови на 10 грудня 2011 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11504
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду