КНМП діятиме на базі статуту НМПУ. Головою переобрано Луканова

31 Жовтня 2011
6739
31 Жовтня 2011
10:49

КНМП діятиме на базі статуту НМПУ. Головою переобрано Луканова

6739
КНМП діятиме на базі статуту НМПУ. Головою переобрано Луканова

Київська незалежна медіа-профспілка працюватиме на базі статуту НМПУ і матиме юридичний статус київської міської організації Незалежної медіа-профспілки України. Таке рішення 29 жовтня 2011 року ухвалили на спільній конференції члени КНМП та НМПУ, що живуть і працюють у Києві.

 

«Рішення про перереєстрацію КНМП на базі статуту НМПУ було прийнято ще в лютому 2008 року, проте через розкол профспілки так і не було виконано. Цього року нам вдалося подолати основні розбіжності і почався процес відновлення єдності серед організацій НМПУ. Зараз процес перереєстрації на базі статуту НМПУ проходить більшість організацій, що свого часу заснували Незалежну медіа-профспілку України, але були зареєстровані в органах юстиції до 2005 року», - зазначив виконавчий секретар НМПУ Сергій Гузь.

 

Головою комітету об'єднаної КНМП переобрали Юрія Луканова. Незадовго до конференції він заявляв, що збирається йти з посади і має намір балотуватися на посаду голови НМПУ. Але делегати конференції вирішили, що на перехідний період відродження НМПУ Юрій Луканов має обіймати посаду керівника КНМП.

 

Заступником голови комітету КНМП обрано Андрія Яніцького. Також у новий Комітет КНМП увійшли Анна Бабинець (телеканал TBi), Ольга Падірякова (УНІАН), Сергій Гузь, Остап Кривдик та Юка Гаврилова. До ревізійної комісії КНМП увійшли Павло Булгак (голова), Юрій Шеляженко та Павло Берест.

 

Конференція обрала чотирьох делегатів від фрілансерів на 4-й з'їзд НМПУ, який відбудеться в Києві 10 грудня 2011 року. Ще 11 делегатів від КНМП будуть обрані на зборах первинних осередків профспілки в столичних ЗМІ.

 

Нагадаємо, Київська незалежна медіа-профспілка заснована 30 листопада 2002 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6739
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду