Новий зняв «Підйом» з ефіру до березня і шукає нових ведучих

18 Січня 2012
17452
18 Січня 2012
15:17

Новий зняв «Підйом» з ефіру до березня і шукає нових ведучих

17452
Скрипін та Шабанов залишаються на каналі
Новий зняв «Підйом» з ефіру до березня і шукає нових ведучих

Новий канал шукає нових ведучих для ранкового шоу «Підйом». На цей час проект не виходитиме в ефір. У новому форматі та з новими ведучими програма стартує у березні, повідомляє прес-служба каналу.

 

«Півтора місяця тому генеральним директором каналу Іриною Лисенко перед командою "Підйому" була поставлена чітка задача - досягти певних телевізійних показників, з якими команда "Підйому" не впоралася», - йдеться у повідомленні каналу.

 

Як зазначає головний продюсер Нового Дмитро Царенко, оновиться не лише склад ведучих, але й творча група. Попередня команда працюватиме над іншими проектами. «Всі, хто працював на "Підйомі", від мене сьогодні чітко почули: охочі продовжувати працювати - ласкаво просимо на інші проекти. Усім буде надана можливість для вибору і самореалізації», - сказав він. Зокрема, Роман Скрипін, за його словами, розробляє зараз кілька власних проектів, а Андрій Шабанов пробується в якості ведучого іншої програми.

 

«Нові ведучі ще не визначені. Жорсткі кастинги розпочнуться з наступного понеділка. Нам потрібні молоді, гумористичні, талановиті люди - як дівчата, так і хлопці. Ми розуміємо, що «Підйом» - це стратегічний майданчик для старту молодих талановитих ведучих, так склалося історично. Ми продовжуємо цю традицію, тому основний пріоритет буде надано новим особам», -  зазначив пан Царенко.

 

У проекті  зміняться рубрики, форма подачі та декорації, додав Царенко.

 

Раніше «Детектор медіа» повідомляла, що Новий канал оновлює «Підйом»,  продовживши відпустку програми.

 

Нагадаємо, у травні «Підйом» залишили ведучі Ольга Фреймут, Олександр Педан  і Сергій Притула.  Як повідомляла раніше ТК, усі троє займуться «сольними проектами». Новими ведучими «Підйому» стали Роман Скрипін, Ольга Цибульська, Андрій Шабанов. Згодом проект залишила Ольга Цибульська, її змінила Юлія Ковальова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17452
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду