Компанія Гусинського заявляє, що суд за ТВі вступив у заключну фазу

28 Березня 2012
8753
28 Березня 2012
17:09

Компанія Гусинського заявляє, що суд за ТВі вступив у заключну фазу

8753
Компанія Гусинського заявляє, що суд за ТВі вступив у заключну фазу

Компанія New Media Holding (NMН), підконтрольна бізнесмену Володимиру Гусинському, повідомляє, що судовий процес по відновленню її права власності на 50% каналу ТВі вступив у заключну фазу у Верховному Суді штату Нью-Йорк. Про це йдеться в повідомленні компанії, яке оприлюднила «Українська правда».

 

Нагадаємо, NMН ще 14 грудня 2009 року звернулася до Верховного суду штату Нью-Йорк з позовом до Костянтина Кагаловського, компанії Iota та низки інших компаній, у якому звинувачує відповідачів у присвоєнні половини каналу ТВі.

 

У компанії заявили, що в ході цього судового процесу «не тільки було прийнято важливі попередні рішення проти сторони Кагаловського, але й його особисто було викрито в лжесвідченні».

 

Тож NMН заявляє, що вона залишається законним власником 50% пакета каналу TBi, «який понад два роки намагається привласнити собі Кагаловський».

 

«Сторона Кагаловського вже програла два судових позови в Лондоні й, згідно з рішенням суду, зобов'язана оплатити судові витрати», - також зазначається в повідомленні.

 

Нагадаємо, нещодавно з'явилося повідомлення про те, що TBi перейшов під контроль Бориса Березовського, який перед тим зайняв місце Володимира Гусинського в складі власників.

 

Костянтин Кагаловський, який називає себе бенефіціаром компаній, що володіють ТВі, заявив, що це неправда і що «Гусинський більше 2 років як вигнаний з каналу ТВі за шахрайство».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8753
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Штоп
4414 дн. тому
Оп-па :) А где коммментарий белого и пушистого борца за правду? Или теперь Гусинский будет главным душителем свободы слова на канале ТВi :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду