Кагаловський заявив, що Березовський не має відношення до ТВі (ВІДЕО)

27 Березня 2012
7767
27 Березня 2012
11:33

Кагаловський заявив, що Березовський не має відношення до ТВі (ВІДЕО)

7767
Кагаловський заявив, що Березовський не має відношення до ТВі (ВІДЕО)

Костянтин Кагаловський, бенефіціар компаній, які володіють телеканалом ТВі, у коментарі ТВі заявив, що бізнесмен Борис Березовський не має жодного відношення до телеканалу.

 

Нагадаємо, минулого тижня, російська агенція «Росбалт» оприлюднила інформацію про те, що ТВі перейшов під контроль Бориса Березовського. Костянтин Кагаловський заявив, що Борис Березовський ніколи не мав жодного відношення до телеканалу, і що проект інвестує лише він.

 

«Ні, це неправда. Березовський - хороший хлопець, але він не мав і не має ані найменшого відношення до телеканалу ТВі. Це я фінансую цей телеканал», - заявив пан Кагаловський журналістам ТВі.

 

Стосовно ж інших інвесторів проекту пан Кагаловський пояснив: «Так, Гусинський був. Але вже, наскільки я пам'ятаю, більше двох років, як Гусинського були вигнано з каналу ТВі з ганьбою за шахрайство. Тому Гусинський, Малашенко - це люди з минулого. Не знаю чому ви запитуєте, кому вони зараз цікаві, тіні забутих предків?».

 

 

 

 

Раніше інформацію про перехід ТВі під контроль Бориса Березовського заперечив генеральний директор каналу Микола Княжицький.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7767
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду