detector.media
28.03.2012 17:09
Компанія Гусинського заявляє, що суд за ТВі вступив у заключну фазу

Компанія New Media Holding (NMН), підконтрольна бізнесмену Володимиру Гусинському, повідомляє, що судовий процес по відновленню її права власності на 50% каналу ТВі вступив у заключну фазу у Верховному Суді штату Нью-Йорк. Про це йдеться в повідомленні компанії, яке оприлюднила «Українська правда».

 

Нагадаємо, NMН ще 14 грудня 2009 року звернулася до Верховного суду штату Нью-Йорк з позовом до Костянтина Кагаловського, компанії Iota та низки інших компаній, у якому звинувачує відповідачів у присвоєнні половини каналу ТВі.

 

У компанії заявили, що в ході цього судового процесу «не тільки було прийнято важливі попередні рішення проти сторони Кагаловського, але й його особисто було викрито в лжесвідченні».

 

Тож NMН заявляє, що вона залишається законним власником 50% пакета каналу TBi, «який понад два роки намагається привласнити собі Кагаловський».

 

«Сторона Кагаловського вже програла два судових позови в Лондоні й, згідно з рішенням суду, зобов'язана оплатити судові витрати», - також зазначається в повідомленні.

 

Нагадаємо, нещодавно з'явилося повідомлення про те, що TBi перейшов під контроль Бориса Березовського, який перед тим зайняв місце Володимира Гусинського в складі власників.

 

Костянтин Кагаловський, який називає себе бенефіціаром компаній, що володіють ТВі, заявив, що це неправда і що «Гусинський більше 2 років як вигнаний з каналу ТВі за шахрайство».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY