detector.media
14.03.2012 13:16
Королевську виключили з фракції БЮТ за підкуп ЗМІ і співпрацю з АП

Фракція «БЮТ-Батьківщина» виключила зі свого складу депутата Наталію Королевську за підкуп засобів масової інформації, співпрацю з Адміністрацією президента та порушення фракційної дисципліни. Про це йдеться на сайті партії.

 

«Наведені журналістами факти систематичного підкупу Наталією Королевською та її політичною партією засобів масової інформації, що є неприпустимим порушенням депутатської та людської етики, ігноруванням демократичних принципів свободи слова», - йдеться в переліку причин, які спонукали фракцію виключити пані Королевську.

 

Окрім цього в партії викликав обурення факт неголосування Наталії Королевської за включення до порядку денного постанови з вимогою негайного виконання рекомендацій про звільнення Юлії Тимошенко та інших політичних в'язнів, викладених в резолюції ПАРЄ. Такі дії фракція називає «порушенням фракційної дисципліни, політичних та ідеологічних засад діяльності опозиції».

 

Також Наталію Королевську звинуватили в систематичній співпраці з Адміністрацією президента: «Зокрема, повне сприяння влади у проведенні масштабної рекламної кампанії Королевської».

 

За даними Інституту масової інформації, найбільше матеріалів у друкованих ЗМІ з ознаками замовних стосуються діяльності Наталії Королевської. Раніше журналіст Мустафа Найєм повідомив, що представники команди Королевської заявили журналістам в парламенті: «Ми всіх вас купимо», що викликало негативну реакцію представників медіа, які працюють у Верховній Раді. Згодом телеканал News One у своєму сюжеті розповідав, як розміщується «джинса» від Королевської на телебаченні.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY