Володимир Кацман очолив українську і російську редакції Jewish News One

12 Березня 2012
9228
12 Березня 2012
11:55

Володимир Кацман очолив українську і російську редакції Jewish News One

9228
Володимир Кацман очолив українську і російську редакції Jewish News One

Колишній головний редактор видавничого дому «CN-Столичные новости» Володимир Кацман очолив українську і російську редакції телеканалу Jewish News One, що належить Вадиму Рабиновичу. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердив сам пан Кацман.

 

За його словами, українська та російська редакції каналу перебувають ще на стадії формування, але Jewish News One віднедавна вже мовить російською мовою, а з наступного місяця, за планом, розпочне експериментальне мовлення українською.

 

«Це значно розширить глядацьку аудиторію, причому, не лише на пострадянському просторі. Ми вже знаємо, що в Європі та Америці активно дивляться російськомовну версію каналу, нам говорили про це представники багатьох країн у Брюсселі, під час засідання Європейського єврейського парламенту (EJP), членом якого я маю честь бути», - зазначив пан Кацман.

 

Він також підтвердив інформацію про майбутні плани запуску французької та арабської редакцій, але конкретно про строки говорити не вповноважений.

 

Володимир Кацман - заслужений журналіст України, з 1997 по 2006 роки був головним редактором видавничого дому «CN-Столичные новости». Очолює «Фонд Володимира Кацмана», який займається виданням книг у Києві та Москві.

 

Jewish News One - супутниковий телеканал, що розпочав мовлення англійською мовою у 2011 році. Генеральним продюсером каналу є англійський журналіст Пітер Дікінсон.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9228
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Г.Б.
4426 дн. тому
У Вадима Зиновьевича что-то с памятью случилось. Кацмановские Столичные новости испарились после проигрыша суда с Межригеональной академией персонала, судебного решения выплатить академии огромную компенсацию. Вонючая газетенка быстренько закрылась, чтобы не платить. Тогда Вовочка из кожи лез, доказывая "фашизм", "нацизм", "антисемитизм" в изданиях Академии. Провокаторишка суды проиграл. Рабинович наступает на те же грабли. Неужели в украинском еврействе нет более разумных людей, кроме мартышки кацмана?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду