detector.media
12.03.2012 11:55
Володимир Кацман очолив українську і російську редакції Jewish News One
Володимир Кацман очолив українську і російську редакції Jewish News One

Колишній головний редактор видавничого дому «CN-Столичные новости» Володимир Кацман очолив українську і російську редакції телеканалу Jewish News One, що належить Вадиму Рабиновичу. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердив сам пан Кацман.

 

За його словами, українська та російська редакції каналу перебувають ще на стадії формування, але Jewish News One віднедавна вже мовить російською мовою, а з наступного місяця, за планом, розпочне експериментальне мовлення українською.

 

«Це значно розширить глядацьку аудиторію, причому, не лише на пострадянському просторі. Ми вже знаємо, що в Європі та Америці активно дивляться російськомовну версію каналу, нам говорили про це представники багатьох країн у Брюсселі, під час засідання Європейського єврейського парламенту (EJP), членом якого я маю честь бути», - зазначив пан Кацман.

 

Він також підтвердив інформацію про майбутні плани запуску французької та арабської редакцій, але конкретно про строки говорити не вповноважений.

 

Володимир Кацман - заслужений журналіст України, з 1997 по 2006 роки був головним редактором видавничого дому «CN-Столичные новости». Очолює «Фонд Володимира Кацмана», який займається виданням книг у Києві та Москві.

 

Jewish News One - супутниковий телеканал, що розпочав мовлення англійською мовою у 2011 році. Генеральним продюсером каналу є англійський журналіст Пітер Дікінсон.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY