Jewish News One розпочав мовлення французькою

5 Червня 2012
6686
5 Червня 2012
17:32

Jewish News One розпочав мовлення французькою

6686
У найближчій перспективі – мовлення іспанською й арабською
Jewish News One розпочав мовлення французькою

Телеканал Jewish News One (JN1) запустив чергову версію мовлення - французьку. Про це «Детектор медіа» повідомив головний редактор JN1 Володимир Кацман. Таким чином, на сьогодні JN1виходить вже чотирма мовами - англійською, українською, російською і французькою.

 

«Французьку версію мовлення, як і три попередні, можна знайти на супутнику Astra, - повідомив Володимир Кацман, - а найближчим часом вона з'явиться на супутнику Galaxy, що дозволить каналу протягом доби покривати своїм сигналом практично весь світ».

 

Протягом найближчих трьох місяців будуть запущені ще дві версії мовлення - іспанська й арабська, додав пан Кацман.

 

Представництва Jewish News One працюють у Тель-Авіві, Києві, Берліні, Брюсселі, Парижі і Москві, а в найближчій перспективі готується відкриття офісів у Лондоні, Вашингтоні й інших світових столицях.

 

Як писала «Детектор медіа», колишній головний редактор видавничого дому «CN-Столичные новости» Володимир Кацман очолив українську і російську редакції телеканалу Jewish News One, що належить Вадиму Рабиновичу.

 

Jewish News One - супутниковий телеканал, що розпочав мовлення англійською мовою у 2011 році. Генеральним продюсером каналу є англійський журналіст Пітер Дікінсон.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6686
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду