НТКУ та Jewish News One шукають журналістів

17 Жовтня 2011
13479
17 Жовтня 2011
10:57

НТКУ та Jewish News One шукають журналістів

13479
НТКУ та Jewish News One шукають журналістів

Національній телекомпанії України та каналу Jewish News One потрібні жінралісти. Про це йдеться на сайті вакансій rabota.ua.

 

Зокрема, НТКУ шукає журналіста для «Підсумків тижня». Потенційний кандидат повинен мати досвід роботи на телебаченні та креативні підходи до роботи. До його обов'язків входитиме розробка «розгорнутих матеріалів (репортаж, розслідування) на соціальну тематику». Знання іноземних мов вітається.

 

Журналіст Jewish News One повинен швидко вміти перекладати текст з англійської на російську, адаптувати його у відповідність до звучання англійської версії (точна передача змісту, смислові акценти). Також до його обов'язків входитиме аудіозапис та редагування записаного тексту у програмі звукового монтажу. Саме тому потенційний кандидат повинен мати добре поставлений голос, журналістські навики. Знання звукових програм Sound Forge, Nuendo та основ відеомонтажу вітається.

 

Нагадаємо, 24 травня Jewish News One отримав ліцензію на супутникове мовлення українською мовою, а 1 червня - на англомовну версію єврейського каналу. Планується, що це буде один канал з кількома мовними доріжками, який мовитиме із супутника Astra 4A. У вересні канал розпочав мовлення.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13479
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Телеглядач
4576 дн. тому
>>>У вересні канал розпочав мовлення. Ви за новинами слідкуєте? Супутникова тарілка у вас є? Нумо, спробуйте знайти канал "Jewish News One" за параметрами, вказаними на його офіційному сайті - http://jn1.tv Правда полягає у тому, що цей канал там пропрацював два чи три дні у технічному режимі, з купою глюків і недоробок, Рабинович відзвітувався перед закордонними спонсорами, напевно, вибив з них черговий грант - на підтримку каналу, і тихенько вимкнув супутниковий передавач.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду