Jewish News One запустив безкоштовні додатки для iPhone, iPad і Android

11 Травня 2012
6126
11 Травня 2012
14:08

Jewish News One запустив безкоштовні додатки для iPhone, iPad і Android

6126
Додатки доступні безкоштовно на Apple Store і Android Market
Jewish News One запустив безкоштовні додатки для iPhone, iPad і Android

Офіційний сайт з онлайн-мовленням єврейського міжнародного новинного телеканалу Jewish News One (JN1) запустив додаток для телефонів iPhone, планшетів iPad усіх поколінь, а також смартфонів на базі Android. Додатки доступні безкоштовно для завантаження на Apple Store і Android Market. Про це «Детектор медіа» повідомив шеф-редактор Jewish News One Володимир Кацман.

 

За його словами, нова послуга дає можливість глядачам телеканалу у будь-який час і в будь-якому місці знайомитися з подіями, що відбуваються в єврейській спільноті.

 

«Головна мета каналу - не тільки розширювати медіаплатформи міжнародного рівня (на сьогодні телеканал покриває сигналом усю територію Європи, Америки, Близького Сходу, Росії та інших країн), але й охопити весь інтернет-простір, де канал дивляться мільйони людей, в тому числі завдячуючи YouTube, де представлена офіційна сторінка JN1.tv. Ми раніше вже повідомляли, що за переглядами в YouTube JN1 встановив свого роду рекорд - з кожним днем аудиторія каналу зростає і досягла вже не менш мільйона переглядів», - сказав Володимир Кацман.

 

Jewish News One - супутниковий телеканал, що належить Вадиму Рабиновичу. Розпочав мовлення англійською мовою у 2011 році. Генеральним продюсером каналу є англійський журналіст Пітер Дікінсон.

 

На початку 2012 року колишній головний редактор видавничого дому «CN-Столичные новости» Володимир Кацман очолив українську і російську редакції каналу, який розпочав мовлення російською. У квітні Jewish News One розпочав мовлення українською.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6126
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду