Tochka.net запустила підсайт для чоловіків man.tochka.net

7 Лютого 2012
9549
7 Лютого 2012
13:12

Tochka.net запустила підсайт для чоловіків man.tochka.net

9549
Tochka.net запустила підсайт для чоловіків man.tochka.net

Портал Tochka.net запустив новий розділ спеціально для чоловіків man.tochka.net. Про це повідомляє прес-служба компанії Digital Venteres, що управляє порталом.

 

Створення онлайн-глянцю для чоловічої аудиторії стало продовженням стратегії орієнтації на розважальний та lifestyle-контент порталу. Розділ man.tochka.net об'єднав кілька чоловічих тем в окремих рубриках:

 

- Motor - все про автомобілі, мотоцикли та інші популярні засоби пересування: статті, фотографії, огляди й авторські тест-драйви з можливістю побачити фото салону у форматі 360°;

- «Гроші» - матеріали про фінанси, кар'єру та особисту успішність;

- «Секс» - це поради на тему сексу та ексклюзивні фотосесії;

- «Тіло» - рубрика, що «дає уявлення про безмежні можливості чоловічого тіла»;

- «Спорт» - спортивні огляди, матеріали про спортсменів, фоторепортажі;

- Hi-tech - матеріали про інформаційні технології та техніку;

- Mixed - добірка матеріалів на різну тематику;

- топ-10 - добірка рейтингів явищ, персоналій, подій;

- «Гості» - онлайн-конференції з відомими особистостями.

 

«Кращі практики глянцю ми об'єднали з перевагами, що доступні лише інтернет формату: відео, інтерактивні шаблони матеріалів і конкурси. Це дало нам можливість створення нового цікавого і сміливого формату чоловічого медіа» - коментує запуск нового розділу Сергій Пінігін, заступник директора з розвитку проектів порталу Tochka.net.

 

У man.tochka.net матеріали подаються від імені позицій чотирьох персонажів - «вусанів». Кожен з них має певний чоловічий типаж, вусані ведуть блоги та додають свої ремарки до статей.

 

Як зазначається, блогери-вусані мають такі образи:

 

- Дядько Веня - отримав суворий чоловічий життєвий досвід спочатку в армії, де всім показав, хто тут «дід», а потім на заводі, де пройшов тернистий шлях від учня слюсаря до слюсаря. Знає як каструлею забити цвях у бетонну стінку і завжди готовий поділитися своїми практичними навичками.

 

- Професор Гофман - професор та геній від науки, він вносить у життя порталу часточку наукового обґрунтування життєдіяльності людства.

 

- Молодий інтелектуал Родя Пстутський з вищою освітою та неймовірною кількістю дипломів про закінчення тренінгів особистісного розвитку. Знавець жіночої душі. Готовий допомогти сотням тисяч чоловіків, які намагаються розкрити таємниці сучасної жінки та офісного життя.

 

- Еміль Вишневецький, поживши у Тибеті, попрацювавши вантажником, побудувавши та пройшовши через крах багатьох бізнесів і стосунків, дізнався істинний сенс життя, яким з радістю ділиться.

 

Як писала ТК, Tochka.net планувала запустити чоловічий глянець ще у 2011 році.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9549
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду