detector.media
07.02.2012 13:12
Tochka.net запустила підсайт для чоловіків man.tochka.net

Портал Tochka.net запустив новий розділ спеціально для чоловіків man.tochka.net. Про це повідомляє прес-служба компанії Digital Venteres, що управляє порталом.

 

Створення онлайн-глянцю для чоловічої аудиторії стало продовженням стратегії орієнтації на розважальний та lifestyle-контент порталу. Розділ man.tochka.net об'єднав кілька чоловічих тем в окремих рубриках:

 

- Motor - все про автомобілі, мотоцикли та інші популярні засоби пересування: статті, фотографії, огляди й авторські тест-драйви з можливістю побачити фото салону у форматі 360°;

- «Гроші» - матеріали про фінанси, кар'єру та особисту успішність;

- «Секс» - це поради на тему сексу та ексклюзивні фотосесії;

- «Тіло» - рубрика, що «дає уявлення про безмежні можливості чоловічого тіла»;

- «Спорт» - спортивні огляди, матеріали про спортсменів, фоторепортажі;

- Hi-tech - матеріали про інформаційні технології та техніку;

- Mixed - добірка матеріалів на різну тематику;

- топ-10 - добірка рейтингів явищ, персоналій, подій;

- «Гості» - онлайн-конференції з відомими особистостями.

 

«Кращі практики глянцю ми об'єднали з перевагами, що доступні лише інтернет формату: відео, інтерактивні шаблони матеріалів і конкурси. Це дало нам можливість створення нового цікавого і сміливого формату чоловічого медіа» - коментує запуск нового розділу Сергій Пінігін, заступник директора з розвитку проектів порталу Tochka.net.

 

У man.tochka.net матеріали подаються від імені позицій чотирьох персонажів - «вусанів». Кожен з них має певний чоловічий типаж, вусані ведуть блоги та додають свої ремарки до статей.

 

Як зазначається, блогери-вусані мають такі образи:

 

- Дядько Веня - отримав суворий чоловічий життєвий досвід спочатку в армії, де всім показав, хто тут «дід», а потім на заводі, де пройшов тернистий шлях від учня слюсаря до слюсаря. Знає як каструлею забити цвях у бетонну стінку і завжди готовий поділитися своїми практичними навичками.

 

- Професор Гофман - професор та геній від науки, він вносить у життя порталу часточку наукового обґрунтування життєдіяльності людства.

 

- Молодий інтелектуал Родя Пстутський з вищою освітою та неймовірною кількістю дипломів про закінчення тренінгів особистісного розвитку. Знавець жіночої душі. Готовий допомогти сотням тисяч чоловіків, які намагаються розкрити таємниці сучасної жінки та офісного життя.

 

- Еміль Вишневецький, поживши у Тибеті, попрацювавши вантажником, побудувавши та пройшовши через крах багатьох бізнесів і стосунків, дізнався істинний сенс життя, яким з радістю ділиться.

 

Як писала ТК, Tochka.net планувала запустити чоловічий глянець ще у 2011 році.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY