Tochka.net запустила платформу відео на замовлення

21 Грудня 2010
12217
21 Грудня 2010
16:39

Tochka.net запустила платформу відео на замовлення

12217
Tochka.net запустила платформу відео на замовлення

Портал tochka.net запустив VOD-платформу, у якій представленні ліцензійні фільми та серіали. Про це повідомляє піар-служба холдингу Digital Ventures, яка наголошує, що це перша в Україні платформа відео на замовлення.

 

Нова відеоплатформа доступна в розділі tv.tochka.net. На сьогодні для перегляду пропонуються близько 3000 найменувань.

 

Як уже повідомляла ТК, у листопаді Film.ua Distribution та Digital Ventures уклали угоду щодо продажу ексклюзивних прав для розміщення на порталі Tochka.net понад 400 годин аудіовізуальної продукції виробництва Film.ua Group, а також проектів, відзнятих у співвиробництві з іншими компаніями.

 

За інформацією піар-служби порталу, також у розділі з'являться політичні програми, ток-шоу, серіали власного виробництва та інші проекти ТРК «Україна», і відео власного виробництва, зняте продакшн-командою порталу tochka.net (програми про шоу-бізнес, відеоуроки, кулінарні програми, кіноогляди, пізнавальні програми).

 

Окрім цього, у розділі tv.tochka.net виходитимуть онлайн-трансляції футбольних матчів української прем'єр-ліги, англійської прем'єр-ліги, кубку Італії.

 

Генеральний директор Digital Ventures Лукаш Щепанські висловив упевненість у тому, що нова відеоплатформа зможе стати одним з найбільш затребуваних сервісів порталу: «На сьогодні в нас укладені угоди на придбання контенту з такими потужними правовласниками як Central Partnership, Amedia, Film.ua, "Ленфильм". Впевнений, що запуск цього проекту сприятиме досягненню наших стратегічних планів з розвитку порталу tochka.net».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12217
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду