Tochka.net запускає інтернет-глянець для чоловіків і шукає редактора

17 Лютого 2011
18573
17 Лютого 2011
11:55

Tochka.net запускає інтернет-глянець для чоловіків і шукає редактора

18573
Tochka.net запускає інтернет-глянець для чоловіків і шукає редактора

У рамках порталу tochka.net планується запуск чоловічого розділу у форматі інтернет-глянець. Про це ТК повідомила головний редактор порталу Михайлина Скорик.

 

Запуск сайту планується у другому кварталі 2011 року.

 

«У нас уже є велика чоловіча аудиторія і кілька розділів, орієнтованих на чоловіків, - це auto.tochka.net та sport.tochka.net. Також є lady.tochka.net - розділ для жіночої аудиторії, який розвивається дуже успішно. Чоловічий розділ ми давно планували і вже почали розробляти контентну частину», - сказала Михайлина Скорик.

 

За її словами, у новому розділі будуть присутні «всі традиційні для чоловічих глянцевих журналів теми та рубрики: здоров'я, секс, чоловічі іграшки, чоловіча мода, хобі тощо».

 

Зараз портал шукає редактора для чоловічого розділу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18573
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду