Новим директором із розвитку Tochka.net стала Катерина Замуренко

2 Квітня 2011
19942
2 Квітня 2011
12:59

Новим директором із розвитку Tochka.net стала Катерина Замуренко

19942
Новим директором із розвитку Tochka.net стала Катерина Замуренко

З 1 квітня 2011 року посаду нового директора з розвитку порталу Tochka.net обійняла Катерина Замуренко. Про це повідомляється на сайті компанії Digital ventures (СКМ), до якої входить Tochka.net.

 

Як зазначає Марек Фрієдман, директор із маркетингу та розвитку проектів Digital ventures, РМ-департамент отримав нового керівника, оскільки Дмитро Коломієць прийняв рішення залишити компанію, щоби приділити більше уваги особистому розвиткові: «Мені дуже прикро, що Дмитро Коломієць залишає нас, щоби розпочати нове post-tochka життя. Діма повідомив мені про своє рішення ще на початку 2011 року. Однак на моє прохання залишитись із DV ще 3 місяці, щоб здійснити усі необхідні структурні зміни, він погодився», - каже Марек Фрієдман.

 

У зв'язку з цим відбулися деякі зміни у РМ-департаменті. Так, командою Катерини Замуренко відтепер керуватимуть інші senior project managers - Яна Бурова, Сергій Пінігін та Світлана Довгань. Крім того Яна Бурова і Сергій Пінігін виконуватимуть функції заступників Катерини Замуренко. Яна відповідатиме за розвиток інструментів e-commerce, а Сергій - за «мобілізацію» порталу tochka.net, розробку нових мобільних додатків. Христина Заяць як менеджер проектів опікуватиметься секцією showbusiness. Ольга Котова на посаді молодшого менеджера проектів приєднається до e-commerce команди.

 

Зазначимо, що Дмитро Коломієць працював у компанії Digital ventures протягом 2,5 років.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19942
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду