Альберт Фельдман залишив Digital Fly Ukraine

25 Січня 2012
12499
25 Січня 2012
18:16

Альберт Фельдман залишив Digital Fly Ukraine

12499
Альберт Фельдман залишив Digital Fly Ukraine

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 25 січня переоформила ліцензію супутникового оператора Dital Fly Ukraine у зв'язку зі зміною директора і місцезнаходження головної станції.

 

Директором компанії замість Альберта Фельдмана став Дмитро Ликов. Адреса змінилася з вулиці Дмитрівської 44-а на вулицю Велику Васильківську, 42.

 

Альберт Фельдман - колишній шеф-редактор інтернет-холдингу «Обоз».

 

За словами члена Нацради Миколи Фартушного, компанія досі не веде діяльність. У грудні 2011 року представники Dital Fly Ukraine пообіцяли Нацраді відновити мовлення в першому кварталі 2012 року.

 

Раніше Digital Fly Ukraine обіцяла Нацраді поновити у квітні 2011 року надання послуг абонентам, яке припинила в грудні 2010 року. Тоді керівник компанії анонсував, що Digital Fly Ukraine готується стати частиною міжнародної медіакорпорації.

 

Нагадаємо, Digital Fly Ukraine заявила про запуск національної платформи супутникового телебачення під брендом MYtv наприкінці 2009 року. Тоді ж Digital Fly Ukraine отримала ліцензію Національної ради.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12499
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду