«Ромсат» починає обмін обладнання «Поверхность+» на MYtv

22 Вересня 2010
10442
22 Вересня 2010
11:00

«Ромсат» починає обмін обладнання «Поверхность+» на MYtv

10442
«Ромсат» починає обмін обладнання «Поверхность+» на MYtv

Дистрибуторська компанія «Ромсат» 20 вересня запустила акцію «Рятувальний круг» для інсталяторів обладнання, які вклали гроші в ресивери платформи «Поверхность+» і не можуть їх продати, оскільки платформа припинила трансляцію сигналу. Цю інформацію ТК підтвердив керівник відділу супутникового телебачення «Ромсат» Михайло Мусіюк.

 

За його словами, інсталяторам пропонують поміняти один ресивер «Поверхность+» на один ресивер HDBOX платформи MYtv, після того, як вони придбають три ресивери HDBOX або один ресивер HDMAX платформи MYtv. Акція триватиме місяць - до 20 жовтня.

 

«"Ромсат" - ексклюзивний дистрибутор обладнання MYtv, також ми є одним з дистрибуторів "Поверхность+", тому ми вирішили провести таку акцію. Але не для абонентів, а саме для інсталяторів», - пояснив він, уточнивши, що акцію ініціювала саме MYtv.

 

За словами видавця журналу MediaSat Олександра Глущенка, акція відбувається на фоні мовчання компанії «Поверхность+», яка понад місяць не працює й офіційно нічого не повідомляє своїм абонентам і інсталяторам. «Тому логічно, що ексклюзивний дистрибутор MYtv пішов на крок, щоб інсталятори мали можливість поміняти обладнання», - каже він.

 

За його оцінкою, на руках у дистрибуторів та інсталяторів може бути одна-дві тисячі ресиверів «Поверхность+», які незадовго до припинення мовлення платформи продавалися генеральним дистрибутором «УкрУніверКом» за акційною пропозицією (частина суми сплачувалася одразу, частина - протягом шести місяців).

 

Як повідомляла ТК, 16 серпня «Поверхность+» призупинила мовлення каналів свого пакету. Згодом з'ясувалося, що це сталося внаслідок того, що оператор супутника Eutelsat вимкнув транспондери «Поверхность+» через заборгованість компанії. Також ТК стало відомо, що 9 липня ISTIL Group вийшла зі складу акціонерів групи компаній «Поверхность», продавши свої 55% акцій другому співвласнику і президенту «Поверхности» Вікторові Самойленку. Зараз «Поверхность» шукає нового інвестора.

 

Супутникова платформа MYtv (компанія Digital Fly Ukraine) запустилася наприкінці 2009 року. У грудні отримала ліцензію провайдера програмної послуги. Власник компанії - ТОВ «Про-діджитал плас Юкрейн», директор - колишній шеф-редактор «Обозревателя» Альберт Фельдман. За даними джерел ТК, за проектом стоять ізраїльські інвестиції.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10442
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Михайло Мусіюк
4970 дн. тому
Шановні колеги, Хочу надати роз’яснення щодо інформації даної статті, яка подано на основі нашої телефонної розмови з журналісткою Телекритики. Оскільки в діалозі я лише відповідав на питання Телекритики, викладена інформація не у всьому достовірна, як і прізвище керівника відділу супутникового ТБ компанії Ромсат. Правильно - Мусіюк. На сьогоднішній день, компанія «Ромсат» як і раніше є дистриб'ютором двох українських супутникових операторів: як MyTV так і «Поверхності», з якою ми співпрацюємо з 1996 року. Оператори самостійно формують політику ціноутворення та методи просування обладнання для перегляду їх пакетів телепрограм абонентами. Ромсат виступає партнером операторів та інсталяторів по дистрибуції приймального супутникового обладнання та його сервісному обслуговуванню і не втручається в політики його просування операторами. Акція про яку йдеться в статті, відбувається виключно з ініціативи компанії MyTv. З повагою, Михайло Мусіюк
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду