Digital Fly Ukraine обіцяє відновити діяльність у першому кварталі 2012 року

15 Грудня 2011
12478
15 Грудня 2011
13:21

Digital Fly Ukraine обіцяє відновити діяльність у першому кварталі 2012 року

12478
Digital Fly Ukraine обіцяє відновити діяльність у першому кварталі 2012 року

Супутниковий оператор Digital Fly Ukraine (платформа MYtv) обіцяє відновити свою діяльність у першому кварталі 2012 року. Про це на засіданні Національної ради з питань телебачення і радіомовлення 14 грудня повідомив представник компанії.

 

Нацрада на засіданні розглянула результати перевірки Digital Fly Ukraine і констатувала відсутність діяльності провайдера. Однак, враховуючи обіцянку компанії, регулятор не став оголошувати попередження, а взяв до відома факт відсутності діяльності, запланувавши провести наступну перевірку у квітні 2012 року.

 

Нагадаємо, раніше Digital Fly Ukraine обіцяла Нацраді у квітні 2011 року поновити надання послуг абонентам, яке припинила в грудні 2010 року. Тоді керівник компанії анонсував, що Digital Fly Ukraine готується стати частиною міжнародної медіакорпорації.

 

Нагадаємо, Digital Fly Ukraine заявила про запуск національної платформи супутникового телебачення під брендом MYtv наприкінці 2009 року. Тоді ж Digital Fly Ukraine отримала ліцензію Національної ради.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12478
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду