Супутниковий оператор Digital Fly Ukraine готується стати частиною міжнародної медіакорпорації

23 Лютого 2011
22662
23 Лютого 2011
20:54

Супутниковий оператор Digital Fly Ukraine готується стати частиною міжнародної медіакорпорації

22662
Супутниковий оператор Digital Fly Ukraine готується стати частиною міжнародної медіакорпорації

Супутниковий оператор Digital Fly Ukraine (платформа MYtv) готується стати частиною великої міжнародної медіакорпорації. Про це на засіданні Національної ради з питань телебачення і радіомовлення 23 лютого оголосив директор компанія Альберт Фельдман.

 

За його словами, потенційний партнер Digital Fly Ukraine - «найбільший світовий транслятор контенту». На початку квітня компанія планує поновити надання послуг абонентам, яке припинила в грудні 2010 року. У розмові з ТК пан Фельдман сказав, що до квітня не розголошує назву корпорації, до якої увійде українська супутникова платформа.

 

Зазначимо, що найбільшим у світі гравцем DTH вважається Sky, що належить News Corp. Руперта Мердока.

 

Нацрада 23 лютого розглядала результати планової перевірки Digital Fly Ukraine (рік тому компанія отримала ліцензію провайдера програмної послуги). Перевірка зафіксувала, що фактична кількість абонентів становить 442 (а не 180 тисяч, як заявлено в ліцензії), а трансляція програм, яких за ліцензією має бути 17, - відсутня. Утім, супутниковий провайдер повідомляв Нацраду про «технічні негаразди із супутником».

 

«У зв'язку з процесом, що відбувається, ми змушені були перервати мовлення в грудні. Ми змінимо супутник і згодом розширимо кількість програм, а з 1 до 12 квітня плануємо поновити мовлення», - сказав Альберт Фельдман. Також він додав, що до грудня компанія здійснювала тестове мовлення, й абоненти були попереджені про можливість вимкнення сигналу. Після відновлення мовлення Digital Fly Ukraine має намір розпочати активну маркетингову компанію із залучення нових клієнтів. А на 12 квітня запланована презентація оновленої платформи.

 

Національна рада спершу планувала оголосити компанії попередження, але врешті-решт взяла до відома наявність порушень і зобов'язала провайдера їх усунути.

 

На думку видавця журналу Mediasat Олександра Глущенка, в разі доручення Digital Fly Ukraine до міжнародної медіакорпорації плюсом України стане вихід на наш ринок іноземних каналів, які раніше тут не були представлені.

 

Нагадаємо, Digital Fly Ukraine запустила національну платформу супутникового телебачення під брендом MYtv наприкінці 2009 року. Тоді ж , Digital Fly Ukraine отримала ліцензію Національної ради.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22662
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду