Альберт Фельдман із «Обозу» очолив супутникову платформу Digital Fly Ukraine (MYtv)

11 Листопада 2009
14913
11 Листопада 2009
13:08

Альберт Фельдман із «Обозу» очолив супутникову платформу Digital Fly Ukraine (MYtv)

14913
Альберт Фельдман із «Обозу» очолив супутникову платформу Digital Fly Ukraine (MYtv)

Компанія Digital Fly Ukraine (українська супутникова платформа MYtv) підписала багаторічну угоду з провайдером супутникових сервісів Intelsat, про що Intelsat повідомив офіційним прес-релізом.

 

Платформа MYtv поширюватиме свої програми на Україну через супутник Thor 6 (1º західної довготи), нещодавно виведений на орбіту, де він замінить супутник Thor 3, на якому тестувалися програми Digital Fly Ukraine. Intelsat володіє 10 транспондерами на супутнику Thor 6 норвезької корпорації Telenor Satellite Broadcasting.

 

MYtv пропонуватиме передплатникам понад 80 каналів із кіно-, музичним, спортивним, новинним, дитячим та lifestyle-контентом. Платформа використовуватиме DVBS-2 MPEG-4 HD-рекордери, які прийматимуть пакет каналів MYtv і відкриті супутникові канали, а також пропонуватиме послуги інтерактивного телебачення Video-on-Demand (відео на замовленя) і Pay-per-View (перегляд програм у запису).

 

Генеральним директором Digital Fly Ukraine став Альберт Фельдман, який очолює інтернет-холдинг Михайла Бродського «Обозреватель». Джерела ТК свідчать, що він не звільнявся з «Обозу» і паралельно очолює обидві компанії. Михайло Бродський у коментарі ТК заявив, що не має стосунку до супутникового проекту. Взяти коментар в Альберта Фельдмана не вдалося, оскільки він «не спілкується з "Детектор медіаю"».

 

За інформацією «Экономических известий», старт платформи відкладається на кінець року, а канали підніматимуться на супутник через аплінк Telenor у Болгарії. Власником Digital Fly Ukraine виступає компанія Kesongs Enterprises Limited, за якою нібито стоять ізраїльський супутниковий оператор Yes і британський оператор Sky або його спільний проект в Індії TataSky. Джерела ТК підтверджують причетність до нового проекту ізраїльтян, але стверджують, що це «точно не Sky».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14913
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду