Ведучі нових проектів на ТОНІСі – Василь Бирзул, Ірина Король, Ліза Курбанмагомедова та інші

5 Грудня 2011
21289
5 Грудня 2011
13:12

Ведучі нових проектів на ТОНІСі – Василь Бирзул, Ірина Король, Ліза Курбанмагомедова та інші

21289
Ведучі нових проектів на ТОНІСі – Василь Бирзул, Ірина Король, Ліза Курбанмагомедова та інші

Ведучими нових програм на каналі ТОНІС стали екс-керівник інформаційного мовлення каналу Ірина Король та перший заступник генерального директора ТОНІСа Василь Бирзул («Соціальний статус»), Олена Вознесенська та Олена Кирик («Країна порад») та Ліза Курбанмагомедова (рубрика «Кінофан»). Про це йдеться на сайті телеканалу.

 

Як уже писала «Детектор медіа», канал ТОНІС перезапустився 1 грудня, презентувавши нові проекти.

 

«Країна порад» - пізнавальна програма, яка пропонує поради й настанови - від вибору якісних продуктів до оформлення домашнього інтер'єру та підготовки власного авто до зими. У студію проекту запрошують психологів, юристів, людей цікавих професій. Програма виходить у будні о 16.00.

 

У ток-шоу «Соціальний статус» йдеться про насущні життєві потреби та інтереси мільйонів громадян. «Соціальний статус» виходить о 20:00.

 

У «Кінофані» виходять зарубіжні та українські кінофільми різних жанрів: мелодрами, комедії, детективи.

 

Довідка:

 

Василь Бирзул - заслужений журналіст України. Працював у редакції «Останніх вістей» Українського радіо - редактором, спеціальним кореспондентом, ведучим інформаційних програм у прямому ефірі. З 1994-го - ведучий інформаційної програми УТН Українського телебачення, у 2000-2002 роках - віце-президент Національної телекомпанії України. Потім працював директором громадсько-політичних програм Українського телебачення, головним редактором громадсько-політичного мовлення Національної радіокомпанії України.

 

 Ірина Король - почала свою телевізійну кар'єру у 2000-му році у програмі «7 днів» НТКУ. З 2004-го року працює на телеканалі ТОНІС в інформаційній службі, у тому числі керувала інформаційним мовленням каналу. Останнім часом вела випуски новин.

 

 

 

 

 

Олена Вознесенська - із серпня 2009 року працювала ведучою програми «Доброго ранку, Україно!» на каналі «Ера».

 

 

 

 

 

 

 

Ліза Курбанмагомедова - російська та українська актриса, працювала ведучою погоди на УТ-1 і новин на телеканалі «Сіті», започаткувала авторську програму «Прості істини» на радіо «Культура». Протягом двох років вчилася вокалу і працювала телеведучою в Угорщині.

 

 

 

 

 

Олена Кирик раніше вела програми ТОНІСу «Життя» та «Зелена варта».

 

 

 

 

 

 

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21289
Читайте також
18.06.2012 14:09
Інна Долженкова
для «Детектор медіа»
8 636
03.12.2011 09:29
Дмитро Тузов, «Korrespondent.Net
23 322
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
21
4585 дн. тому
А, куда Тузова дели?
1108
4586 дн. тому
Відверто кажучи - не вразило (( Зовсім не вразило ( Тонісу щось не щастить...
українець
4587 дн. тому
Особливо радує присутність Олени Вознесенськоі - то на Ері два слова зв'язати не могла- тепер пішла на оновлений Тоніс, з таким "оновленням" можна зразу закриватись
www
4587 дн. тому
Ага, телеразводняк для дохов теперь называется "работала ведущей в Венгрии"-))))) Знаем, что можно вести из Венгрии
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду