ТОНІС проводить кастинги телеведучих

2 Вересня 2011
13313
2 Вересня 2011
16:58

ТОНІС проводить кастинги телеведучих

13313
І закуповує техніку на мільйони
ТОНІС проводить кастинги телеведучих

Телеканал ТОНІС шукає нові обличчя для новин. Нещодавно він провів відповідний кастинг. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердив перший заступник голови правління каналу Олександр Бутко, зазначивши, що з 12-го вересня розпочнеться перегляд ще одного пулу кандидатів.

 

Нові обличчя буде обрано за результатами цих двох кастингів.  

 

На питання ТК про те, для чого потрібне оновлення складу - для заміни нинішніх ведучих чи для розширення новинного мовлення - пан Бутко відповів: «В основному, будемо розширювати».  За його словами, в ідеалі каналу хотілося б давати новинні випуски о 15-й, 19-й та 21-й годинах, але «у цих слотах складно конкурувати. Тому ще будемо думати. Ми ж хочемо, щоб нас теж дивилися».

 

Нагадаємо, наразі новини ТОНІСа («24 години») виходять о 18.30 і о 20.30. Також є випуск о 23.15.

 

За нашою інформацією, кандидатам говорять, щоб вони орієнтувалися на листопад як на можливий термін початку роботи. Але у коментарі ТК Олександр Бутко сказав, що поки не готовий назвати строки оновлення інформаційного мовлення.

 

Він додав, що на нинішньому етапі ведуча і головний редактор Ірина Король «нас влаштовує. Претензій немає. Але якщо побачимо, що вона програє новим ведучим, то будемо думати».

 

За інформацією ТК, також канал активно оновлює техніку: її вже закуплено на кілька мільйонів доларів. Олександр Бутко ухилився від відповіді на питання, чи пов'язано це з появою нового власника і, відповідно, інвестицій. Проте сказав, що обладнання потрібне, знову ж таки, для укріплення інформаційної служби.

 

Окрім оновлення технічного парку канал також укріплює кадрами адміністративні служби.

 

Нагадаємо, за офіційно не підтвердженою інформацією, новим власником ТОНІСа опосередковано став один з синів Віктора Януковича, Олександр. Після того каналу дозволили перереєструватися з ВАТ у ТОВ, дали місце у цифровому загальнонаціональному мультиплексі, а також дозволили мовити у HD-стандарті.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13313
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Іва
4614 дн. тому
А Тонис молчит. или отмалчивается. Неужели и там своих будут проводить?
Марина
4615 дн. тому
Якщо Ваше справжнє ім'я "повний п...", то, може варто промовчати?
На кастинг
4615 дн. тому
А куда резюме отправлять? Адрес job@tonis.ua выдает ошибку...
полный пиздетц
4616 дн. тому
саша бутко проводит кастинг ведущих????????пропали деньги инвесторов, накрылся канал))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду