Заступником гендиректора ТОНІСа став Василь Бирзул

3 Жовтня 2011
16929
3 Жовтня 2011
17:12

Заступником гендиректора ТОНІСа став Василь Бирзул

16929
Заступником гендиректора ТОНІСа став Василь Бирзул

Василь Бирзул призначений першим заступником генерального директора телеканалу ТОНІС. 3 жовтня його представили колективу телеканалу.

 

Як зазначив керівник ТОНІСа Олександр Бутко, який представив пана Бирзула, посада визначена за старим штатним розписом. Коли буде прийнятий новий штатний розпис, назва посади може змінитись, але функції не зміняться.

 

За словами пана Бутка, Василь Бирзул керуватиме виробництвом всіх власних проектів. Зокрема, він стане куратором новин, керівником всіх соціальних ток-шоу та пізнавальних програм, а також розважальних та музичних проектів, якщо виникне потреба у їх створенні.

 

«Весь творчий персонал, журналісти, редактори, режисери віднині підпорядковуються Василю Івановичу», - сказав Олександр Бутко.

 

 

Раніше пан Бирзул був директором радіо «Культура» Національної радіокомпанії України.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», керівником інформаційного напряму каналу став Микола Дяченко.   

 

«Детектор медіа»

Фото Павла Довганя

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16929
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
упс
4592 дн. тому
Баринова Наталю!! Заслужений журналіст України! Ваш прогин зараховано!
tv profi
4594 дн. тому
совковая номенклатура на комерческом канале
Саша
4594 дн. тому
Олександр Бутко теж до приходу на "Тоніс" був віце-президентом (заступником генерального директора)Національної радіокомпанії України та директором (куратором) радіо "Культура" (УР-3).
Баринова Наталя,заслужений журналіст України
4594 дн. тому
Вітаю Василя Івановича Бирзула!Зичу творчих успіхів,наснаги,здоров"я!З нетерпінням чекатиму в ефірі каналу "Тоніс" нових цікавих проектів,адже колектив очолили найдосвідченіші журналісти:Олександр Бутко,Василь Бирзул,Микола Дяченко.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду