ТОНІС перезапускається з 1 грудня

14 Листопада 2011
7171
14 Листопада 2011
12:11

ТОНІС перезапускається з 1 грудня

7171
ТОНІС перезапускається з 1 грудня

З 1 грудня телеканал ТОНІС планує оновити формат. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердив генеральний директор каналу Олександр Бутко.

 

На підтримку старту оновленого телеканалу в київському метрополітені (на постерах у вагонах метро) розпочалася рекламна кампанія, яка просуває ТОНІС як HD-канал (він отримав відповідну ліцензію Нацради за результатами конкурсу на місця в цифрових мультиплексах).

 

З 1 грудня служба новин змінить назву на «Соціальний пульс», йдеться на сайті ТОНІСа. Раніше інформаційна програма називалась «24 години».

 

Як уже повідомляла «Детектор медіа», в ефір ТОНІСа вийде соціальне ток-шоу «Соціальний статус» та лінійка проекту «Країна порад». Окрім цього з 10 листопада на телеканалі вже йдуть програма про здоров'я «Життя зі знаком плюс» та авторський проект Михайла Погребинського «Оцінки і версії»

 

Також ТОНІС оновив логотип на латинське написання - tonis.

 

Нагадаємо, ТОНІС має намір позиціонуватися як «Перший соціальний канал». Інформаційною службою керує Микола Дяченко. За його словами, у новинах каналу буде лише соціальна тематика: «Стоїть завдання максимально відійти від політики та постійної присутності депутатів».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7171
Теги:
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
MaX
4532 дн. тому
"Перший соціальний канал"? такое уже было с "КРТ" помнится в 2003 или 2004 году А этой осенью, как "социально ответственный канал" - презентовал себя "34 канал" (Днепропетровск) так что первым уже не быть! А вот с HD -это здорово!
Игорь
4547 дн. тому
А нельзя фото этого постера?
Игорь
4547 дн. тому
HD??? Круто!!! До конца года планировали перейти Первый канал и Украина, но я не ожидал, что первым будет - ТОНИС! Супер!!! У нас будет 1 бесплатный канал высокой чёткости!
Денис
4547 дн. тому
І що, канал вже не буде науково-просвітницьким???
mikeone
4548 дн. тому
Цікаво, а на лохотрон з шарлатанами теж чекає ребрендінг?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду