У Горлівці випустили фальшиву газету з публікаціям проти мера

25 Жовтня 2011
12665
25 Жовтня 2011
15:46

У Горлівці випустили фальшиву газету з публікаціям проти мера

12665
У Горлівці випустили фальшиву газету з публікаціям проти мера

У Горлівці Донецької області безкоштовно розповсюджується підробка тижневика «Криминал-экспресс. Региональный выпуск» з публікаціями проти міського голови Євгена Клепа. Про це повідомляє «Остров».

 

Як повідомив засновник газети Олександр Білінський, днями невідомі, повністю скопіювавши дизайн і верстку тижневика, що виходить протягом 15 років, випустили два номери видання під назвою «Криминал-экспресс. Городской выпуск». Публікації в цій газеті здебільшого спрямовані на негативне висвітлення діяльності мера Горлівки.

 

«Недосконалість українського законодавства, що дозволяє реєструвати друковане ЗМІ з різницею в назві в одну букву чи приписувати нове слово до логотипу, спровокувала цю ситуацію. Завтра може з'явитися "клон" ще однією місцевої газети "Кочегарка", але вже з назвою "Кочегарка. Горловка" чи "Вечерняя Горловка. Городской выпуск". Вихід газети "Криминал-экспресс. Городской выпуск", що поширюється безкоштовно, свідчить про справжні наміри політичних діячів, які заради влади готові на все», - вважає Олександр Білінський.

 

За його словами, юристи вже підготували заяву до Антимонопольного комітету України про недобросовісну конкуренцію. «За моїми даними, газета зареєстрована на людину, яка працює на підприємстві голови міської політ організації Фронту змін. Швидше за все, таким чином він вирішив привернути увагу до себе», - додав пан Білінський.

 

Як нагадує «Остров», раніше ЗМІ повідомляли про конфлікт між мером Горлівки і народним депутатом від Партії регіонів Ігорем Шкірею.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12665
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
SamTakyj
4572 дн. тому
Tа не треба валити за ФЗ - горлівський голова навряд чи стане протиcтояти ПР, однак налаштований майбутні вибори провести об є ктивно. Тому його намагаються уже зараз повалити, замінивши якимось "справжнім пацаном"
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду