У Тернополі виявили наклад фальшивої газети «Українська правда»

28 Жовтня 2010
12399
28 Жовтня 2010
14:36

У Тернополі виявили наклад фальшивої газети «Українська правда»

12399
У Тернополі виявили наклад фальшивої газети «Українська правда»

27 жовтня у Тернополі виявлено наклад газети під назвою «Українська правда», яка повністю присвячена критиці кандидатів на посаду міського голови від партій «Свобода», «Наша Україна» та ПППУ. Про це повідомляє сайт громадянської мережі «Опора».

 

За інформацією «Опори», примірники газети знайшли представники партії «Свобода» у приміщенні, що знаходилося в комунальній власності, а віднедавна належить місцевому телеканалу Ін-ТБ. Вони заявляють, що про газету їм повідомив мешканець сусіднього будинку, який помітив розкидані у приміщеннях видання.

 

Коли представники партій прибули на місце, то виявилося, що в необжитому приміщенні розбито вікно, а всередині знаходиться наклад газети. Три перші сторінки повністю присвячені кандидату від «Свободи» Сергію Надалу, а остання - кандидатам від «Нашої України» Василю Лилу та ПППУ Василю Чубаку.

 

 

 

За інформацією Сергія Надала, «штаб "Свободи" був поінформований про газету ще в неділю, і лише сьогодні було виявлено її місцезнаходження». Як заявили представники цієї партії, реквізити газети не належать жодному виданню, а вказаний номер телефону належить приватному помешканню в Одесі.

 

Було викликано міліцію, ведуться слідчі дії. У зв'язку із цим точну кількість виявлених примірників газети встановити не вдається.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - «Опора»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12399
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ВА
4948 дн. тому
Учора в Тернополі незнайомі особи скупили в кіосках 4 видання: =Вільне життя=, =Свобода=, =Номер один= та =Тернопільські оголошення=, у яких було опубліковано лист нардепа від БЮТ Дерев*яного.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду