У Києві роздають фальшиве «Дзеркало тижня» із «чорнухою» на Мостову і Гриценка

26 Червня 2011
16989
26 Червня 2011
13:23

У Києві роздають фальшиве «Дзеркало тижня» із «чорнухою» на Мостову і Гриценка

16989
У Києві роздають фальшиве «Дзеркало тижня» із «чорнухою» на Мостову і Гриценка

У Києві біля станцій метрополітену 25 червня розповсюджували газети з логотипом «Дзеркала тижня. Україна». Газети імітують верстку та дизайн відомого видання, але є фейками.

 

Біля логотипу «Зеркало недели. Украина» через риску міститься слово «Зазеркалье». У шапці також є заголовок «Миллионные тайны роскошной жизни украинской журналистки!»

 

У фальшивій газеті надруковані фото головного редактора «Дзеркала тижня. Україна» Юлії Мостової і її чоловіка Анатолія Гриценка, а також декларація про доходи Гриценка, з якої слідує, що його родина має високі статки. 

 

 

 

ТК намагається отримати коментар Юлії Мостової - дізнатися про її припущення щодо замовників акції і про подальші дії з цього приводу. Але наразі зв'язатися з пані Мостовою нам не вдалося.

 

Нагадаємо, 15 січня 2011 року вийшов перший випуск нового інформаційно-аналітичного тижневика «Дзеркало тижня. Україна». В інтерв'ю «Детектор медіа» пані Мостоваа пояснила причини перереєстрації видання: «Ми не знали, в кого завтра могла опинитися газета. Цивілізовані медіаінвестори не хотіли мати справу з газетою, в якій є хоча б тінь Лазаренка. До самостійного виживання ми вже давно звикли, але загрози, які над нами висять, якісь швейцарські фонди, якісь голови служб безпек, які зазіхають на відсотки нащадків Орликова - це нас не влаштовує».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16989
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
НКВС
4680 дн. тому
Взагалі-то, освічені мас-медійники мають знати історію піару, початок якого у США. Проте, як переконуємося, це не стосується журналістманів з мєстєчкового зєркала. Пихаті, зарозумілі мойшеси завжди мали надто низький рівень інтелекту. Пограли комєдь, і досить. Читачі давно відвернулися від цієї маланської провінційності. Краще сасітє один в одного - це один з ваших безперечних талантів.
rastaman 2Г.Б.
4680 дн. тому
ПенсионЭр с "еще 20 годов прошлого века", сиди себе на своей пенсии и соси скока влезет!)
Г.Б.
4680 дн. тому
Пиар-технология, известная в США еще с двадцатых годов прошлого века. Затухающий интерес к политикам подогревался ими же - заказными скандальными публикациями и последующим "сражением" с мельницами, с гарантированным отбеливанием своей репутации. Господа мостовые-гриценки! Придумайте что-то свое, оригинальное! Провальные тиражи зеркала, давно загнивающего от проплаченной обеими сторонами конфликта джинсы, поднять вам - бывшим медийшикам, полит-пенсионерам кучминового выводка - неисполнимая мега задача.
eugen
4680 дн. тому
Да там в каждом выпуске такие вещи печатают. Чего только стоит статья про министра Ю Бойко и ушедшие 150 млн $...
Ъ
4681 дн. тому
Бренд!)))))))))))))
тёта
4681 дн. тому
Действительно кому-то прищемили хвост ! А это приятно ! И денежки не пожалел кто-то на пасквильное издание. А бренд принадлежит Юлии Мостовой и её брату.
стол
4681 дн. тому
Отличная реклама Зеркалу. Видимо кого-то сильно зацепили )))
per
4681 дн. тому
А як щодо бренду - належить вын Мостовим чи ні?
per
4681 дн. тому
А як щодо бренду - належить вын Мостовим чи ні?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду