«Чорне та біле», де Шустер підписав контракт з ТРК «Україна», мав частку 0,54%

12 Липня 2010
16818
12 Липня 2010
17:47

«Чорне та біле», де Шустер підписав контракт з ТРК «Україна», мав частку 0,54%

16818
«Чорне та біле», де Шустер підписав контракт з ТРК «Україна», мав частку 0,54%

11 липня проект «Чорне та біле» на телеканалі ТВі, де Савік Шустер підписав у ефірі контракт з ТРК «Україна» на наступний сезон, мав рейтинг 0,19%, частку 0,54%, аудиторія 18+, «50 тис.+» GFK.

 

Цей випуск дивились значно гірше за попередню програму, гостем якої була лідер БЮТ Юлія Тимошенко. Частка проекту за її участю була учетверо вищою - 2,34 %.

 

В середньому програма Мустафи Наєма має частку 0,97%.

 

Нагадаємо, «Чорне та біле» виходить на ТВі з 29 листопада 2009 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16818
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Леся Ганжа
5050 дн. тому
Угу, що ж вам наша ченсість спати не дає? Завдяки вашій підказці ми виправили свою помилку. Але причому тут чесність - нечесність? Чи ви вважаєте, що помилки виправляти нечесно? Ну і як ви напевно вирішили не переводити свій час на наш сайт - це ваше право, але ще один прояв у коментах ваших латентних комплексів - і я вас забаню.
юля
5050 дн. тому
угу! Я ИМЕЛЛА ВИДУ ЧТО ЭТО ПИШЕТ ТЕЛЕКРИТИКА А НЕ МУСТАФА И САВИК! МУСТАФА ГОВОРИТ ДА ЭТО ЗАПИСЬ И ОН ЭТОГО НЕ СКРИВАЕТ, ВОТ ЧТО Я ИМЕЛЛА ВИДУ!
угу
5051 дн. тому
Юля. Мы ,как минимум, умеем читать. В том варианте этой же публикации, которая была на данном сайте до 21:00 было четко написано про подписал в ПРЯМОМ ЭФИРЕ. Точно также, и ,кстати, и по сей день написано про Герман, сорвавшую ИМЕННО ПРЯМОЙ ЭФИР программы. Ну а то, что текст "подчистили", ну и так далее,равно как и отслеживать дальнейшую подтасовку фактов от насквозь "честных" журналистов и лояльных им изданий, ну, честно, нет никакого желания и возможности - слишком много чести для всякого словоблудствующего и проституствующего отребья и сброда.
Юля
5051 дн. тому
Две последние програмы были в записи, этого не кто не скривает, когда прямой ефир там написано наживо, что вы на людей напали! а по поводу эфира с Герман, то имелось за 20 минут до записи, вот так!
угу
5051 дн. тому
зритель! ты не понимаешь генеральной концепции таких архиЧЕСТНЫХ движений ,как "стоп Цензуре!" и прочих за свободу прессы и демократии. Это ведь (со слов Савика) только в России все программы в "прямом эфире", на самом деле идут в записи и цензурируются, а у нас и у Савика с Мустафой - нет! как вы могли такое подумать! не важно, что Савик одновременно комментировал матч на УТ-1 и в это же самое время сидел в студии "черное и белое", не важно, что новость от Мустафы о том, что Анна Герман как-то в мае его так "подломала", что за 20 минут до "прямого эфира" отказалась прийти на программу, при этом новость эта была растиражирована,в том числе "телекритикой" и "Дусей" аж за 18 часов до "прямого эфира"...Всё это - не важно! Ведь перед Вами - самые честные и совестливые журналисты страны, непредвзятые...Ярые борцы со всякого рода проявлениями цензуры и давлением на прессу....
зритель
5051 дн. тому
Не догнал как он мог подписать в прямом эфире, если он комментировал в это время финал?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду