На Першому діловому вийде спецпроект «"Залежна" незалежна Україна»

23 Серпня 2011
10307
23 Серпня 2011
13:25

На Першому діловому вийде спецпроект «"Залежна" незалежна Україна»

10307
На Першому діловому вийде спецпроект «"Залежна" незалежна Україна»

Перший діловий до 20-ї річниці незалежності України підготував спецпроект «"Залежна" незалежна Україна». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

У програмі Першого ділового автори намагатимуться дати відповіді на питання: «20 років проб і помилок - чотири радянських п\'ятирічки або два десятиліття європейського життя? Основні досягнення економіки Україні за два десятиліття. З чим довелося боротися і від чого відмовлятися? Куди йде економіка країни? Що не зробили і не впровадили? Що потрібно реформувати і які реалії буття української економіки на сьогодні. Рівень життя населення. Ринкова економіка і очікуваний прорив», - йдеться у повідомленні каналу.

 

Програма «"Залежна" незалежна Україна» вийде 24 серпня о 20.45.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10307
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду