НРКУ запустила спецпроект «20 миттєвостей незалежності»

11 Квітня 2011
20087
11 Квітня 2011
17:37

НРКУ запустила спецпроект «20 миттєвостей незалежності»

20087
НРКУ запустила спецпроект «20 миттєвостей незалежності»

11 квітня в ефірі Національної радіокомпанії України стартував спецпроект «Двадцять миттєвостей незалежності», присвячений 20-й річниці проголошення незалежності України. Впродовж двадцяти тижнів транслюватиметься серія про один рік життя держави, про події, які залишили помітний слід у пам\'яті українців. Про це повідомляє прес-служба НРКУ.

 

«Головна ідея проекту - це заклик "Згадаймо разом". Ми пропонуємо згадати 20-літній шлях країни не лише через відносно дотриману хронологію подій, але й через характерні для певного часу звуки, музику, голоси. Здається, ми їх чули вчора, але насправді минули роки, а то й десятиліття», - каже автор програми Віктор Цвіліховський.

 

За словами автора, проект не обійде увагою Оксану Баюл та братів Кличків, Андрія Шевченка та Руслану, а також Миколу Амосова та Валерія Лобановського, Івана Козловського та Назарія Яремчука. Оцінки подіям та явищам даватимуть економіст Віктор Лисицький, вчений Максим Стріха, телеведуча Анжеліка Рудницька, спортивний журналіст Валентин Щербачов, політики Левко Лук\'яненко, Олесь Доній та інші.

 

Спецпроект «20 миттєвостей незалежності» в ефірі щопонеділка о 10:35, повтор щосереди о 21:30 і щонеділі о 9:35.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20087
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду