«Український тиждень» випустив спецпроект до річниці незалежності

19 Серпня 2011
10519
19 Серпня 2011
08:40

«Український тиждень» випустив спецпроект до річниці незалежності

10519
«Український тиждень» випустив спецпроект до річниці незалежності

18 серпня 2011 року вийшов друком спецпроект журналу «Український тиждень» «Україна-20. Уроки незалежності», присвячений 20 рокам становлення нашої держави Повідомляє прес-служба видання.

 

Спецпроект став результатом дослідження аналітичної групи журналу спільно з незалежними експертами.

 

Автори намагаються дати відповіді на запитання: чому не вдалося реалізувати потенціал країни? Чому не було подолано «совка»? Що могло бути зроблено інакше і що треба врахувати в майбутньому, аби уникнути помилок?

 

У спецпроекті розглянуто певні періоди, кожному з яких властива визначальна тенденція, що перешкоджала реалізації Україною свого потенціалу, повідомляє прес-служба. Щодо кожного етапу з відомих і невідомих фактів виводяться тенденції, які пояснюють, чому події розвивалися саме таким чином і які персоналії за ними стояли.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10519
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Студент
4659 дн. тому
про мене, штука, яка має замінити нормальній людині табачниківські підручники з новітньої історії. згадано більшість речей, які я навіть як сучасник почав призабувати. мастхев.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду