До Дня Незалежності в ефірі Euronews транслюватимуть програми про Україну

7 Квітня 2011
14522
7 Квітня 2011
14:10

До Дня Незалежності в ефірі Euronews транслюватимуть програми про Україну

14522
До Дня Незалежності в ефірі Euronews транслюватимуть програми про Україну

З 21 по 28 серпня в ефірі телеканалу Euronews буде показано низку програм про різні аспекти українського життя. Відбудеться це в рамках акції Week of Ukraine («Тиждень України»), присвяченої 20-річчю незалежності України, повідомляє прес-служба Першого національного.

 

З 21 серпня програми виходитимуть російською мовою, а з 24-го - українською.

 

Як зазначається у повідомленні, така домовленість стала результатом офіційного візиту заступника генерального директора НТКУ Валіда Арфуша до головного офісу телеканалу Euronews у Ліоні з 31 березня по 1 квітня.

 

Також Перший національний планує надати проекти, які відзнято до 20-річчя незалежності України, Європейській мовній спілці (EBU). Європейські  телекомпанії, які є членами EBU, зможуть транслювати відеоролики на своїх каналах.

 

Мова йде про ролики, які Перший національний запустив до 20-річчя незалежності:  «Обличчя української історії», «До 20 річниці Незалежності України», «20 кроків до мрії» та «Обличчя України».

 

«Обличчя української історії» - це цикл роликів про таких українців як Пилип Орлик, Княгиня Ольга, Богдан Хмельницький, Петро Сагайдачний, Ярослав Мудрий тощо. Програма «До 20 річниці Незалежності України» присвячена  визначним українським постатям новітньої історії України. «20 кроків до мрії» - цикл  між програмних роликів про різні історичні події, що розвивалися довкола становлення української держави. «Обличчя України», - проект, у якому зібрані 20 історій-портретів відомих особистостей. Виходить у програмі «Підсумки дня» щосуботи з 5 лютого по 20 серпня 2011 року.

 

Нагадаємо, нещодавно компанія Modern Times Group розпочала ротацію двох роликів «Ukraine. All about U» на 25 європейських телеканалах, що їй належать. Таким чином MTG приєдналася до промо-кампанії України, що триває на телеканалах CNN і Бі-бі-сі.

 

Як повідомляла ТК, у січні стартувала промо-кампанія України на телеканалах CNN і CNN International, яка триватиме по квітень. Для цього CNN відзняв два 30-секундних ролики. Також у січні пройшов так званий тиждень України на CNN.

 

Раніше, у грудні, на Euronews, Eurosport та Бі-бі-сі почалася кампанія «Увімкни Україну» для просування країни перед чемпіонатом «Євро 2012».

 

Юрій Яремчук, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14522
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду