Спецвипуск програми ТВі про незалежність вестимуть Княжицький і Портников

21 Червня 2011
9218
21 Червня 2011
14:06

Спецвипуск програми ТВі про незалежність вестимуть Княжицький і Портников

9218
Спецвипуск програми ТВі про незалежність вестимуть Княжицький і Портников

Спецвипуск програми «Вечір з Миколою Княжицьким» під назвою «Усна історія незалежної України» разом з постійним ведучим вестиме Віталій Портников. Про це повідомляє прес-служба ТВі.

 

Як писала ТК, спецвипуск ток-шоу вийде 21 червня 2011 року, о 21.00. Проект з нагоди 20-ліття проголошення незалежності України Миколою Княжицьким задумувався у співпраці з Українським католицьким університетом.

 

Як стало відомо, у програмі візьмуть участь:

 

Іван Гевко - американський юрист, українець за походженням. У 1991-1992 - виконавчий секретар Міжнародної консультативної ради при Верховній Раді України. У 1992-1996 - співзасновник і один з керівників київського офісу міжнародної юридичної фірми «Бейкер і Мак-Кензі». Працював у московському офісі фірми і був одним з керівників празького офісу (1996-2001). У 2004-2009 ‒ віце-президент корпорації «Виклик тисячоліття». Тепер - генеральний секретар і головний виконавчий директор асоціації «Ротарі Інтернешнл» і Фонду «Ротарі»;

 

Євген Марчук - український політик і державний діяч, прем'єр-міністр України (1995-1996), генерал армії України. У 1963-1991 рр. - офіцер КДБ УРСР. У 1990-1991 рр. - державний міністр з питань оборони, державної безпеки та надзвичайних ситуацій. У 1991-1994 рр. - голова Служби національної безпеки України, СБУ. У 2004-2009 - голова Партії Свободи;

 

Мирослав Маринович - український правозахисник, публіцист, релігієзнавець, член-засновник Української Гельсінської групи, організатор амністерського руху в Україні, очільник українського відділення міжнародного ПЕН-клубу, віце-ректор Українського католицького університету у Львові.

 

Нагадаємо, Віталій Портников готує на ТВі новий документальний проект - цикл фільмів, присвячений Незалежності України.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9218
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду