Мустафін готує проект до Дня незалежності

8 Червня 2011
17998
8 Червня 2011
13:59

Мустафін готує проект до Дня незалежності

17998
Мустафін готує проект до Дня незалежності

Заступник генерального директора СТБ Олексій Мустафін готує документальний проект, присвячений Дню незалежності України. Про це ТК стало відомо з власних джерел.

 

Фільм присвячений тому, як молоде покоління, яке народилось у незалежній Україні, сприймає День незалежності, розвиток країни і як воно бачить майбутнє своєї держави. Назва ще не визначена.

 

Пан Мустафін інформацію не коментує. У прес-службі СТБ ТК зазначили, що департамент готує тільки пілоти серії програм. «Якщо такий проект є і він буде затверджений до ефіру - обов'язково повідомимо», - наголосила керівник відділу бренд-маркетингу Вікторія Волонтирець.

 

Як уже повідомляла ТК, пілот нового проекту про комунальні реформи у постсоціалістичних країнах також підготував Сергій Андрушко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17998
Читайте також
05.09.2011 08:30
Олександр Піддубний
18 091
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду