detector.media
14.07.2011 17:32
У «Голосі країни» запускають голосування глядачів
Кількість смс-повідомлень та дзвінків з одного телефону необмежена

Із 17 липня в проекті каналу «1+1» «Голос країни» під час прямих трансляцій аудиторія матиме змогу голосувати за своїх улюблених артистів. Про це повідомляється на сайті «1+1».

 

Відправляти смс-повідомлення та телефонувати на особисті телефонні лінії кожного з вокалістів глядачі зможуть від початку виступів учасників проекту до їхнього завершення. При цьому кількість смс-повідомлень та дзвінків з одного телефону необмежена.

 

Голосування прихильників проекту має найважливішу роль на першому етапі відбору тих артистів, які продовжать свою участь у подальших прямих ефірах. Так, із шести членів кожної команди двох відбирають глядачі. Учасники, які набрали найбільшу кількість симпатій аудиторії, автоматично потрапляють до наступного ефіру. Ще двох кращих кандидатів з кожної команди після завершення глядацького голосування оберуть тренери.

 

Двоє артистів, які не потрапили до попередніх категорій, знову демонструватимуть свої вокальні здібності після перерви на підрахунок голосів. Учасники вийдуть на сцену з тими ж композиціями, які виконували на початку концерту, і тренер сам вирішить, кого він залишить у своїй команді.

 

У першому прямому ефірі виступлять команди Діани Арбєніної та Олександра Пономарьова.

 

«Голос країни» виходить на телеканалі «1+1» щонеділі о 20:00.

 

Нагадаємо, проект «Голос країни» - це українська адаптація формату The Voice of... компанії Talpa, у якому 4 зіркові тренери набирають команди та змагаються за перемогу - контракт на запис та реліз власного альбому у найбільшій рекординговій компанії світу - Universal Music. Шоу ведуть Андрій Доманський, Катя Осадча та Анатолій Анатоліч. Музичний продюсер - Костянтин Меладзе.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY