detector.media
26.06.2011 13:23
У Києві роздають фальшиве «Дзеркало тижня» із «чорнухою» на Мостову і Гриценка

У Києві біля станцій метрополітену 25 червня розповсюджували газети з логотипом «Дзеркала тижня. Україна». Газети імітують верстку та дизайн відомого видання, але є фейками.

 

Біля логотипу «Зеркало недели. Украина» через риску міститься слово «Зазеркалье». У шапці також є заголовок «Миллионные тайны роскошной жизни украинской журналистки!»

 

У фальшивій газеті надруковані фото головного редактора «Дзеркала тижня. Україна» Юлії Мостової і її чоловіка Анатолія Гриценка, а також декларація про доходи Гриценка, з якої слідує, що його родина має високі статки. 

 

 

 

ТК намагається отримати коментар Юлії Мостової - дізнатися про її припущення щодо замовників акції і про подальші дії з цього приводу. Але наразі зв'язатися з пані Мостовою нам не вдалося.

 

Нагадаємо, 15 січня 2011 року вийшов перший випуск нового інформаційно-аналітичного тижневика «Дзеркало тижня. Україна». В інтерв'ю «Детектор медіа» пані Мостоваа пояснила причини перереєстрації видання: «Ми не знали, в кого завтра могла опинитися газета. Цивілізовані медіаінвестори не хотіли мати справу з газетою, в якій є хоча б тінь Лазаренка. До самостійного виживання ми вже давно звикли, але загрози, які над нами висять, якісь швейцарські фонди, якісь голови служб безпек, які зазіхають на відсотки нащадків Орликова - це нас не влаштовує».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY